St. Bededag

I går torsdag, kom du forbi bageren, kom du i Føtex, Bilka, Irma, Kvickly, ISO/Superbest, jeg kunne blive ved, så kunne du ikke undgå at blive mindet om, det er i aften du spiser varme hveder. Årsagen til du spiser disse hvedeknopper, der er lidt rimelig fyldige brød, er noget med at dagen i dag er meget hellig, så du skal ikke bruge masser af tid i køkkenet. Det var noget jeg læste engang, ved ikke helt om det passer, for i dag er det jo også en stor konfirmationsdag, uanset hvor i DK du bor, selv helt ude Vest på.
 
Jeg har holdt traditionen ved lige siden jeg flyttede hjemmefra, det må jo betyde jeg nød denne tradition. Min søn og svigerdatter var forbi. Min søn var lidt skuffet over jeg ikke var taget i Bilka efter dem, og hvorfor tænker læseren, jo han husker et år han stod og solgte varme hveder, sådan en hel torsdag. Han var meget vellidt derude.
 
I dag kommer min datter og svigersøn forbi, jeg gemte lige lidt hveder, da min svigersøn ikke mindes denne tradition, jeg undre mig lidt.
 
Min Svigersøn er faktisk et jaget individ. Ung mand på 22 år der har en kolonihave. Og nej den er ikke rød, og nej han har ikke danebrog vejende, og nej han sidder ikke med en høkerbajer og en rive. Der er faktisk flere unge mennesker i den koloni, og flere kommer til. Alle holder kolonihavens retningslinjer, med dybde, højde, kvm., og at det er i træ. Men ellers stopper traditionerne, ja, der er nemlig 2 grunde der ejes af muslimer. Hvor har vi det med at generalisere, stemple udfra status symboler. Heldigvis bliver der gjort op med disse begreber, og der kæmpes flittigt. Håber de unge mennesker der tør være anderledes, tør stå ved det, tør fortsætte kursen. Ved godt at regeringen bare kommer med en lov, etc., så både Christiania, Jagtvejens Ungdomshus, etc., bliver lukket, gjort til noget der ikke er noget. Hvorfor skal vi alle være som nogle små soldater, præcis gøre, som regeringen mener er det rigtige. Strejker vi er vi små forkælede pattebørn. Gør vi ikke nøjagtigt det regeringen siger, så er vi ulydige, har vi andre holdninger, er vi ikke tilpassede. Jeg er en af disse ikke tilpassede. Det ved jeg nu. Mit helbred svigter fordi jeg skal tilpasse mig noget jeg ikke føler er rigtigt. Jeg har bare svært ved at stå frem og sige det, så desværre siger musklerne fra, jeg blokere fuldstændig, spændinger i hele kroppen. Det kun fordi jeg er en utilpasset voksen.
 
Jeg elsker mangfoldigheden
 
Jeg mener der skal være plads til alle – og alle kan byde ind med noget godt i hver deres tempo. Nej, ingen skal have et dunk oven i hovedet fordi de har tørklæde på, har en anden religion, går med råde strømper, maler grafitti, holder af Back violinkoncert, har blå gule lilla øjne, har svært ved at læse.
 
Alle skal have lov at være her, ingen skal mobbe nogen, alle skal respektere modparten.
 
2 ting der skal være forbudt og som kan straffes meget meget hårdt er psykisk og fysisk vold, og ja, mindste strafferamme her er 8 – 10 år. Under psykisk vold kan mobning fint komme ind, ved godt det ikke straks udløser 8 år bag tremmer, men der skal gribes ind straks. Det kan også være Hetz, her tænker jeg på dagspressen.
 
HUSK SLADDER ER LIGE SÅ SLEMT SOM MOBNING PSYKISK VOLD
 
Sidder du 4 veninder og hygger, så må du godt sige til din veninde du er uenig med hende, og hun måske burde gøre noget andet. Hende der bliver talt til må gerne tage til genmæle, og det må i også godt. Det vigtigste er mangfoldigheden.
 
Jeg kom væk fra at dagen i dag er Bededag, blev lige fanget i en snak vi havde i går, grundet en dialog der var faldet i min svigersøns kolonihaveforening. Okay. Så blev i altså klar over jeg ikke køber Se og Hør, Billedbladet BT og Ekstrabladet, selv ved frisøren beder jeg om et andet blad hvis muligt, forsøger at huske en bog. Der kan gå år mellem jeg ser i ovennævnte blade. Det siger mig intet, derfor ved jeg ingenting om noget af alt det sladder, kun det der kommer frem i nyhederne på radioen, eller i TV. Altså da vi fik en lille prinsesse etc.
 
Ønsker jer alle en super skøn bededags ferie.
 
Stort varmt kram til alle og længe leve mangfoldigheden.
 
 
 

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.