Stadig sygemeldt

Så er hverdagen i gang i de fleste hjem, men for mig forventer jeg først alt kører den 9. januar 2006. Jeg blev jo opereret 6. december 2005, fik fjernet min livmoder. Arrets skulle hele, det udvortes tog ikke så lang tid, men indvortes det kan jeg stadig mærke. I går tog jeg cyklen til genoptræning, alle disse huller der er på cykelstien, manglende vedligeholdelse, kunne mærkes meget tydeligt, nå, men bare jeg cykler flere gange så må det da blive bedre. Programmet jeg fik af Andrea, fysioterapeuten, var meget reduceret på vægten, og på løbebåndet bliver det kun en lille travetur, og steppen var reduceret en smule, især tiden, men det var et dejligt træningspas, jeg tager af sted igen i morgen og fredag. Så er jeg fit for fight mandag.

Jeg glæder mig til hverdagen, ved jeg ikke når alt den hygge jeg har taget mig tid til nu hvor jeg har gået hjemme, men skidt pyt, det har været alt for meget hygge, jeg har det bedre med at være i gang.

Ønsker jer alle en fortsat god dag.

Kram fra Karin

No Comments

  • Tina 6. januar 2006 at 09:31

    Held og lykke med hverdagen…. Det skal nok blive rart at komme i gang igen…Mange hilsner Tina

    Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.