Sådan har min arbejdsplads set ud denne uge, masser af papirer etc. Der har været travlt. Det gav pote i går, et dejligt møde og det gav et tjek tegn på en tung opgave, der nu fremadrettet bliver meget lettere at håndtere. Jubii. Ikke kun jeg kan løfte armene højt over hovedet, mine chefer er jublende glade.

Jeg fik endnu en dejlig oplysning i går. Jeg får en overordnet jeg kan sparer med, det er besluttet. 2 gange i måneden kommer vedkommende forbi. Jeg glæder mig meget. Ved godt det ikke kun er mig der kan få lidt sparing, ved der er ting jeg ikke har lært, ikke kan, måske får lært, måske slipper for, det er bare masser af guld.

Min onsdag blev indraget i denne uge, så jeg har forlænget weekend. Og om få minutter kommer yngste. Glæder mig

6 Comments

 • Catarina 31. oktober 2014 at 09:00

  Der er ikke noget bedre en mere eller mindre ar nå i mål med en af de helt store og tunge opgaver. Tillykke med veludført opgave Karin og jeg kan da godt forstå at I havde hænderne op over hovedet. 🙂
  Og en sparingspartner, som man virkelig føler er en sparer med er da bare noget som virkelig kan løfte én op på et helt andet niveau. Det bliver helt sikker super godt.

  Nyd din forlænget weekend Karin og ikke mindst det gode selskab denne fredag.

  Reply
  • abildjyden 1. november 2014 at 14:31

   Tusind tak. Ja, vi var virkelig glade. Og de så melder tilbage med en sparingspartner, er vidunderligt, trænger virkelig til det. Så kan ledelsen få svar på opgaver jeg aldrig har lavet, det er ikke opgaver der ligger på assistent niveau, men som oftest hos controller, eller chef posten. Samtidig kan jeg få hjælp til at få nogle af mine opgaver langt lettere, har gjort det første forberedelser, men har ikke haft tiden til implementering, grundet lidt for mange opgaver, blandt andet den vi fik i hus 🙂
   Jeg har ikke fået besked på hvilke dage det bliver endnu, bliver det onsdag, bytter jeg gerne, onsdag med fredag, nu får vi se. Mener der skal være møde på onsdag omkring dette, får nærmere info på mandag.

   Jeg har nydt det frem til nu, så mon ikke det bliver en fantastisk forlænget weekend.

   Reply
 • Miri 31. oktober 2014 at 13:07

  Jamen , perfekt afslutning 🙂

  Reply
  • abildjyden 1. november 2014 at 14:31

   Tusind tak. Det var fantastisk.

   Reply
 • Madame 31. oktober 2014 at 13:54

  Dejligt at læse, Karin! Også at du nu har en ekstra lang weekend.

  Reply
  • abildjyden 1. november 2014 at 14:32

   Tusind tak. Det er vidunderligt.
   Og det der er gået af weekenden har jeg nydt, og glæder mig meget til resten.

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.