Stilhed før stormen?

Tavsheden herfra forstår jeg egentlig ikke selv, jeg har så meget jeg gerne vil skrive, vil dele med andre. Jeg begynder hverdag på et indlæg, pludselig er det så fyldt, så jeg ikke kan finde hoved eller hale i noget, derfor sletter jeg, og sumper på FB. Jeg kan mærke, det skal ud, finder jeg en bog, eller andet god læsestof, fylder alt dette, jeg ikke kom af med ;-), jeg glemmer hvad jeg har læst, må begynde forfra.

Dejligt at få sat ord på, dejligt at skrive det ned. Nu bliver siden her fyldt med alt fra himmel og jord, eller måske vælger jeg at lave en dagbog til tanker der fylder 😉 – Der er ikke nogen konklusion endnu, det kommer inden ferien er slut.

God storbytte dag.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.