Stilheden

Der er har været stille her, ikke fordi jeg ikke har haft noget at skrive om, der er sket rigtig meget den seneste tid, og det vil fortsætte frem til den første weekend i januar, det fortæller min kalender mig. Den er ikke fyldt ud i et stramt plan, der er sat “min tid” ind, det er en dejlig periode, dog ser jeg frem til den første weekend i januar, og jeg lader den stå helt åben, der må ikke komme noget ind, så nu står der udelukkende “min tid”.

Denne uge er lidt anderledes end “normal”. Jeg har været på arbejde onsdag, dog først fra kl. 12.15, årsagen er alle ansatte var inviteret til fremvisning af et udviklingsprojekt, der har kørt sideløbende med de opgaver vi varetager i hverdagen, virksomheden har udviklet et produkt, der nu kan sælges videre, vi har en prototype stående hos os, men ikke det produkt der går i handlen, så “alle” ansatte, med undtagelsen af undertegnede tager på udflugt, jeg blev tilbage, hvor jeg tog mig af telefon, besøg etc. Der er åben fra 8 – 16.30 – mine kollegaer kørte kl. 14.00,  så  min arbejdstid var 12.30 – 16.30, da jeg t bussen bliver det fra 12.15 – 17.00. Jeg har så fri i dag i stedet for.

Årsagen til jeg blev  “hjemme” skyldes det ville blive en lang dag/aften, bruge min fridag på sådan en udflugt, det er ikke lige det optimale for mig.

 

6 Comments

 • Mette 2. december 2016 at 10:25

  Ih, sådan helt alene på kontoret er hyggeligt eller det synes jeg. Nyd din fridag i dag i det smukke solskin:o)

  Reply
  • Abildjyden 3. december 2016 at 07:39

   Det var en hyggelig eftermiddag, og der var stille og roligt, kun få telefoner.
   Du kan tro jeg nød min fridag.

   Reply
 • Miri 2. december 2016 at 12:53

  Hvor er det godt du passer å dig selv og hvor er her fint herinde med sne 🙂

  Reply
  • Abildjyden 3. december 2016 at 07:42

   Tusind tak, det er så hyggeligt med lidt andet her i dec.
   Jeg har lovet mig selv at der skal lyttet, og hellere være på forkant fremfor at slukke brænde, er faldet i og fået kontant afregning, det koster at løfte sig igen. Jeg har så svært ved at sige nej.

   Reply
 • Catarina 9. december 2016 at 21:21

  Der er altså ikke noget så dejligt som alenetid på kontoret – man får nået så dejligt meget og bare det at der er minimum af forstyrrelser er så skønt.
  Jeg elsker som du ved også alene tid og afsætter gerne en weekend til bare det. Jeg har ikke noge arrangementer næste weekend og jeg glæder mig allerede.

  Reply
  • Abildjyden 10. december 2016 at 08:17

   Det bliver dejligt for dig med næste weekend. De “huller” har vi begge brug for, så vi kan være der, når der er gang i den.

   Reply

Skriv et svar