Stille og rolig

Det var en stille og rolig morgen, både i går onsdag og igen i dag torsdag. Det er dejligt. Det har jeg brug for. Vågnede dejlig tidligt i dag, så jeg kunne vågne langsomt, præcis som jeg nyder.

Bachelor opgave

Yngste og jeg fik meget fra hånden i går, det er dejligt. Det er ikke bare lige et par timer, så er det slut. Der skal flere gennemlæsninger til, det er første vi er i gang med. 

Fra fredag eftermiddag og 14 dages frem holder Otto juleferie. Han begynder igen mandag den 3/1-2015. Yngste datteren har fået et på vagter, de er dog passet ind med hvornår vi andre har fri, bedstemor, far, faster og jeg, for vi har alle valgt at arbejde både op til jul og mellem jul og nytår. For mig er det kun mandag og tirsdag i uge 52 + 53/2015.

 

10 Comments

 • Miri 17. december 2015 at 09:49

  Det er dejligt at I er en familie, hvor man hjælper hinanden, står op for hinanden 🙂

  Reply
  • Abildjyden 18. december 2015 at 06:46

   Jeg bestræber mig på at være der, selvfølgelig kan der komme noget uforudset, det skal der være plads til.

   Reply
 • Catarina 17. december 2015 at 11:30

  Dejligt at lille Otte har lang juleferie, det har han sikkert også behov for og den bliver lige lidt længere end du har skrevet, for den 3. er søndag, så han skal vist først afsted den 4. præcis som jeg. 😉
  Dejligt med stille morgner som kan nydes i eget tempo. 😀

  Reply
  • Abildjyden 18. december 2015 at 06:50

   Hihi Cat. du har ret, det er først mandag den 4. hverdagen begynder igen. Jeg har jo 2 halve fri uger, så denne søndag er lige så vigtig for mig.

   Ingen stress og jag inden job, vidunderligt.

   Reply
 • Mette 17. december 2015 at 12:32

  Vores unger får juleferie i morgen og de trænger til de 14 dage:) Prinsessepigen starter ferien med en meget travl weekend med musicalskolen og 4 optrædener men det er jo noget hun elsker:)

  Reply
  • Abildjyden 18. december 2015 at 06:54

   Skønt med 2 uger med julestemning.

   Minderne fra min barn/ungdom som medlem af et pigekor myldre frem når du fortæller om 4 optrædender på en weekend. Julestemningen mærkes helt ind under huden, trods de lune temperaturer der ude.

   Reply
 • Madame 18. december 2015 at 18:35

  Selv om du har valgt at arbejde op til jul og to dage før nytår, håber jeg, du får en skøn juletid med familien.

  Reply
  • Abildjyden 19. december 2015 at 07:50

   Tusind tak Gitte. Der vil jo være 2 ekstra fridage i begge uger, så der vil være tid til familien, til venner og til mig selv.

   Reply
 • Pigen fra landet 18. december 2015 at 21:22

  På den ene arbejdsplads har jeg fået fri mellem jul og nytår, og på den anden har jeg bare medelt at jeg holder fri, der skal jeg så til gengæld arbejde den 23. med, det ville jeg gerne undgå, men det er ikke muligt, når jeg skal nå der jeg skal. Der har jeg ingen kollegaer på kontoret, der er kun mig, men det bliver dejligt med et par fridage, det har vi alle brug for.

  Reply
  • Abildjyden 19. december 2015 at 07:53

   Jeg kan godt forstå du er lidt træt af, du skal arbejde den 23. Du skal nok nå at blive klar.
   Jeg vil nyde der er 2 ekstra fridage i begge uger, jeg har jo normalt fri onsdage, derfor tæller jeg ikke dem med.
   God weekend.

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.