Stor glæde

Torsdag aften kl. 17.12 modtog jeg den ventede sms besked fra Optikkeren. Dine briller er klar til afhentning. Jubiiii … Jeg kunne bare ikke vente 🙂

Fredag gik med Optikker besøg, lidt hygge i midtbyen, hvor jeg nød at kigge på alt omkring mig, og sidst men ikke mindst, et besøg hos frisøren, klippet godt af længden, farvet bryn og vipper, plus voksning af bryn, kan ikke selv se til dette, brillerne sidder i vejen 🙂

Nu kan jeg tage fat på alle disse gøremål, jeg har udsat pga dårligt syn (hihi). Listen er alen lang, derfor skal der struktur over den, kan ikke nå det hele på en lørdag formiddag.

Glæder mig virkelig over det gode vejr, det er så smukt.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.