Stor undren

Jeg er meget glad for, jeg har en profil på FaceBook. Det er sjovt, selvfølgelig får jeg en masse link tilsendt, det er noget med bamser, grupper, tanker etc. Nogle har min interesse, og her tilmelder jeg mig, tilkendegiver min mening, andre ser jeg som tidsrøvende, og her vælger jeg fra.

Må alle se hva jeg vil min ven på FaceBook, så skriver jeg på væggen, eller tilføjer som kommentar, vil jeg noget af mere privat sag, så benytter jeg mail funktionen. Selvølgelig vil jeg da hellere have en personlig mail adresse/ mail, både modtage og sende. Det er bare ikke alle jeg har en personlig mailadresse til.

For meget lang til siden tilmeldte jeg mig en gruppe, noget med at vælte Fogh, denne virker på mig ikke mere krænkende end jeg kunne føle mig okay med dette. Der er dog væltet ind med gruppe tilbud, blandt andet den om dommen til den unge mand fra Aalborg, Stationdrabet. For mig virkede den gruppe lidt for meget af had. Selvfølgelig var det en meget mild dom, men at gå så langt til at melde mig ind i den gruppe, her stopper det for mig, det bliver for personligt. I dag modtog jeg endnu en gruppe tilmelding, det var om den pædagog der bliv frikendt i en sag om børneporne. Det er ikke lige min kop the, at tilmelde mig her. Jeg vil hellere undersøge, om der er noget om hvrfor han blev frikendt, der ikke passer med lovgivningen, om dommen opfylder lovgivningen, og er det tilfælder, så er det jo ikke den frikendte mand, der skal jagtes, så er det jo muligheden for at kunne frikende ham, der skal gribes ind overfor.

Jeg fik lige en tanke her, husker når min far og jeg diskuterede politik, vi var meget uenige, han var medlem af venstre, og jeg er jo medlem af SF. Diskutionen kunne tit ende med løftede stemmer, her var der mange, der mente det var hårdt, dog kunne jeg jo sige, vi kom aldrig med hentydninger til vore personer, det var vores holdninger der blev diskuteret, og det er noget helt andet.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.