Sukker

Igen er jeg uheldig – kl. 21.00 her lørdag aften hører jeg kun med et halvt øre de nyheder på P3, havde gæster, stod og lavede kaffe og the, så jeg blev jo forstyrret. Jeg kan bare ikke hitte ud af hvad jeg skal tjekke for at genhører dette, har rodet rundt på DR´s hjemmeside (sorry TV2).
Det var en spot omkring afhængighed, sukker kontra kokain, det menes at det var vanskeligere at komme ud af sukkermisbruget i forhold til kokain. Det var dog kun afprøvet på rotter. Ville gerne læse en artikel om det, eller genhører indlægget.
Min datter er 19 år, og hun er afhængig af cola, det er ikke light, der står altid en 2 liters cola ved hendes side. Hun er meget temperamentsfuld, er også blevet gjort opmærksom på det både i skolen, på jobbet, ja hvorend hun færdes.
Hvis ovennævnte påstand er korrekt, så vil jeg da foreslå min datter at hun bør få hjælp på en afvænningsklinik, eller få hjælp til en afvænningskur. Hun har da behov for en afgiftning præcis som ved alkohol og stofmisbrug.
Jeg var godt klar over det ikke er så godt, jeg har selvfølgelig forsøgt mig på mange måder, dog ved at hun også er ryger (kun smøger), så mente jeg jo det var det værste, og derfor altid fremhævet dette som den største ønske, hvis hun valgte at stoppe. Jeg kan jo ikke tvinge hende, og kunne ikke drømme om at gøre det. Tvang er ingen løsning.
Nå, det er jo nok bare et lille problem, hvis det var kokain, så ville jeg nok reagere anderledes ikk´?
Uha, søvnen vil ikke fange mig, så……
 
Hygge til jer alle. 
 

No Comments

 • Anita 27. august 2007 at 18:29

  Til min kære space ven!
  Jeg håber, du har haft en dejlig weekend
  og ønsker for dig at du får en skøn uge.
  Jeg ryger også smøger og drikker cola….smiler
  Knus og tanker fra Anita
   
  KLIK HER  

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.