Søvn

Det er en underlig størrelse. Det er ikke altid den vil som jeg har brug for. Jeg ville gerne, jeg kunne tage en morfar, det har bare aldrig fungeret. Jeg kan sørme godt finde hen på sofaen, jeg kan sørme også smutte væk, gå ind i søvnen, det er intet problem. Jeg kan bare ikke vågne, det tager meget lang tid, mindst lige så lang tid, som det tager mig at vågne om morgenen. Og ja, 2 til 2½ time, det skal jeg være forberedt på, jeg skal sætte af.

Har jeg været uheldig at blunde hen, i stolen, i bussen, i toget, hvis jeg sidder stille og læser, så er jeg bare uheldig, ja, jeg kan ikke finde ro om aftenen.

For mig er det at få den korekte mængde søvn et puslespil. Mit liv skal virkelig være rutinepræget, godnat samme tid ugens 7 dage, året rundt. Ja, så er der ingen hindringer. Jeg ville bare have det super. Det er bare ikke nemt. Mange arrangementer i weekenderne, passer ikke ind i mit sovemønster.

Derfor er jeg meget træt i dag. Julen har sat sine spor. Og pudsig nok, kom reaktionen ikke i går, men først i dag. For mig er det ikke så pudsig, men andre undre sig vel. Det var natten mellem søndag og mandag, der ikke fungerede, ja, nemlig, og det samme skete natten mellem mandag og tirsdag. Nu i dag kæmper jeg for at holde mig vågen, til omkring kl. 21.00, så er jeg sikker på 2 ugers juleferie, har fundet tilbage til hverdagen. Uha.

No Comments

 • Madame 6. januar 2009 at 18:19

  Jeg synes også, jeg har svært ved at finde tilbage til hverdagsmønsteret efter julen. Vi er da vist begge nogle vanedyr, for jeg er også virkelig træt i dag. Lad os håber på, vi begge er friske i morgen, Karin…

  Reply
 • Pia Charlotte 10. januar 2009 at 11:17

  Jeg har noget af det samme er som et ur, finder mig bedst tilpas med det – jeg er nok lidt kedelig, for efter kl. 22 er jeg ikke til fint brug.

  Derimod er jeg vågen og frisk kl 05 meget ofte, og hvad er så mere dejligt end at lade Hans otto sige Godmorgen fra radioen i pc’n? Så kan jeg godt sove lidt igen……

  Reply
 • abildjyden 21. januar 2009 at 10:03

  Tak til jer begge for jeres besyv.

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.