Jubii nu er denne app klar til Android brugere, er super motiveret, og så er det jo lige jeg havde glemt min mobil har en sygdom mht. Når jeg har headsæt tilsat kan jeg godt hører musik, men ikke høre tale og sang, og det er uanset hvilket program, hvilket headsæt og om det er opkald eller musikprogrammer. Så ja, jeg kan ikke hører hvornår jeg skal slentre, trave, høj fart eller stå stille, hm…. Jeg har en aftale om der kommer en ny telefon til mig her i efteråret, så…. At have min Tablet med, kræver en større taske, jeg ved det bliver løsningen, for skal jeg vente for længe, efteråret er jo frem til og med november. Jeg skal nok finde en løsning midlertidig.

Der hvor jeg har læst og fundet app er på Diabetes egen hjemmeside, jeg ved der er mange andre artikler der skriver om samme emne, har bare, via lægen og diverse kursus jeg har fulgt, at jeg skal søge info på Diabetes hjemmeside, det er så hermed gjort i dette tilfælde.

På onsdag begynder jeg så i en motivationsgruppe, ikke fordi jeg ikke er bevidst omkring kost og motion, men mere fordi jeg er blevet opfordret til det af lægen, da jeg ofte har nogle spørgsmål som oftest kan svares på blandt andre diabetikker.

Nu vil jeg gøre klar til en lørdag jeg vil tilbringe sammen med yngste.

God lørdag – God weekend.

 

4 Comments

 • Catarina 13. september 2014 at 15:03

  Hvor er det bare godt at den er kommet og du har fået den ned på telefonen, bare øv at den så ikke helt dur. 🙂
  Jeg er sikker på det bliver rigtig godt og bare det at komme ud og få luft er jo super od i sig selv. .-D
  God lørdag til dig søde Karin.

  Reply
  • abildjyden 14. september 2014 at 13:03

   Det er jo skønt det er ude og ikke i et træningscenter, så oplever jeg lidt andet. 😉

   Tusind tak og i lige måde fantastiske kvinde <3

   Reply
 • Madame 14. september 2014 at 12:19

  InterWalk ser spændende ud, og motivationsgruppen er en rigtig god idé! Jeg håber, du snart får løst problemet med lyden. Jeg elsker selv at gå ture – det er dog i stilhed – men bare vi hver især finder lige det, vi har glæde af og brug for. Ønsker dig en skøn søndag ♡

  Reply
  • abildjyden 14. september 2014 at 13:07

   Normalt ville jeg også helst gå i “stilhed” men denne motivere mig til interval træning, siger til når det er tid for at skifte tempo.
   Intervaltræning er godt for mange, især diabetiker, som ny forskning er kommet frem til. Så det er med at slå til, når muligheden nu er der. Så er det bare med at finde løsninger til at benytte de nye tiltag 🙂
   Tusind tak og i lige måde.

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.