“Tage dig sammen”

Kollage

Vi er alle forskellige. Tænker forskelligt. Taler forskelligt.

Kunne fortsætte, vil dog statuere et eksempel på det jeg tænker med overskriften. Begrebet at generalisere er efter min mening ikke muligt, når det drejer sig om et levende individ. Vi kan matche næsten, og så være så langt fra. Vi er enkelt stående individer, du er dig, jeg er mig.

Når ordene ”tage dig sammen” siges, så husk lige hvem er modtageren. De 3 ord kan have både et negativt og/eller et positivt budskab. For selvfølgelig tager vi os selv i hånden, og gør noget for at udvikle, leve livet. Nogle gør det hurtigere end andre.

Vi kan have dage hvor det hele er et langt sejt træk, kan ordene virke negative, og andre dage hvor alting bare er en stor succes, overhøres ordene.

Jeg er begyndt at sige, ”give mig selv et spark”, mit eget spark, og de spark er tænkt lige efter mine behov, mine livsværdier, mine kvaliteter og behov. Mit tempo. Siger andre noget, lytter jeg, gemmer ordene til en stund, hvor jeg leger med ord, er i mit filosofiske hjørne.

Jeg er til det rolige, langsomme, varme, smilende, intime og kærlige liv.

Møder du mig med armene blafrende over hovedet, helt euforisk, eller føler jeg det hele bare virker uoverskueligt så sig lige

 • Tæl til 10, træk vejret dybt, og se dig omkring.

Det virker langt bedre end

 • Tage dig sammen

6 Comments

 • Madame 22. januar 2014 at 09:12

  Du skriver det så smuk! Med alderen lærer vi os selv bedre at kende, og vi er ikke længere så påvirkelige af, hvad andre tænker.

  Reply
  • Abildjyden 22. januar 2014 at 11:45

   Tusind tak 🙂

   Det er dejligt at kunne stå ved egne beslutninger. Selvfølgelig er der stadig åben til fornyelser, de skal dog overvejes og gennemtænkes/prøves. 😉

   Reply
 • Catarina.dk 22. januar 2014 at 11:17

  Det er nemlig bare så rigtigt Karin. Spot on og hvis vi alle nettop gjorde det i vores hverdag, så ville mange kedelige sitautioner have kunne undgås og jeg tror i bund og grund at vi ale kan lære noget af de mennesker vi møder også “bumsen” der sidder stille på en bænk og nyder morgenbejeren.

  Vi må ikke lade andre påvirke os i negativ retning, men gerne i den modsatte og det er værd at tage med, men alt starter med én selv og kun der kan det blive en succes. 🙂

  Reply
  • Abildjyden 22. januar 2014 at 11:56

   Tusind tak. 🙂

   Dejligt skrevet og tænkt Cat.

   Et lille pluk fra en samtale i lørdags til fødselsdagen.
   – Overskriften var – Vi gør som andre gør – Konklusionen blev – er jeg den første der sår et positivt frø, hvor meget smukt vil det så ikke blive til.
   En fantastisk god snak mellem 3 generationer.

   Ville bare lige dele denne med dig, Det var så smuk en afrunding.

   Reply
   • Catarina.dk 24. januar 2014 at 12:02

    Den måde at formulere det på er bare så smuk og måske en måde hvorpå alle kan forstå det på. 🙂

    Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak