Sjov dansk sommer, er vi ved at bevæge os væk fra temp. klima, til subtropisk klima? Vi lærte i geografi timerne for mange år siden at DK har temp. klima. De varmegrader og den tørke foråret og juli især har givet os er jo guld, nu får vi den manglende regn dog ikke som stille dansk sommerregn, nu kommer det bare væltende ud, og meget ujævnt fordelt. Jeg har en lille drøm, jeg deler den med flere  . September bliver der indiansummer, sig det ikke til nogen, bare drøm om det er sandt ikk´? Det ville da være skønt.
Jeg skal jo flytte, ny adresse fra 1. september 2006. Mange undrer sig over jeg endnu ikke har pakket noget, grublede lidt over deres tanker, er kommet frem til hvorfor jeg ikke har pakket noget endnu. Jeg kan ikke leve i papkasser, jeg hader rod, derfor vil jeg hellere have ekstrem travlt omkring pakning, og derefter hygge mig med at placere i nye omgivelser.
Jeg vil nyde denne dejlige lørdag inden jeg virkelig får travlt.
Kan i alle hygge jer. – God Weekend

No Comments

 • Sanne 21. august 2006 at 20:27

  Hej min søde
  Ka godt forstå du ikk gider bo i papkasser længere end højest nødvendigt, der er da ikke noget værre…. Og du ska så’mænd nok få det hele med dig alligevel når du flytter *GG* Håber og tror du bliver rigtig glad for at bo det nye sted, og at TDC har sørget for at få "fingrene ud" så du kan komme online. Ellers vil jeg godt nok savne dig og dine dejlige kommentarer… Du har ret mht en go "Morfar" og du kan tro jeg har lært af det (håber jeg)…
  mange kærlige knus og tanker fra
  Sanne

  Reply
 • sus 21. august 2006 at 21:42

  Hej Karin
  Først tak for din søde hilsen og så håber VI du kommer godt i orden når du nu er flyttet ….jeg hader osse flytterod /smiler…
  Nyd nu ugen og PAS så på dig selv (smiler)
  KnuuuZ*SUS*
   

  Reply
 • sus 25. august 2006 at 18:23

  Hej Karin
  Jamen tillykke med nøglen så håber jeg dagen smutter når du nu skal flytte det kan være hårdt at skulle det specielt hvis man har en del der skal med *SS*
  Vil du godt sende mig en mail hvis du får en ny adresse (mail) for vil da ikke miste dine søde hilsner *SS*
  Nyd resten af denne smukke aften
  Jeg skal desværre på vagt i weekenden men dog kun 4 timer begge dage så det klarer jeg nok
   
  KnuuuZ*SUS*
   

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.