Tanker en søndag formiddag

Sad stille og roligt over morgenkaffen, telefonen ringede, det var mine forældres telefonnummer, og de ringede på denne tid, her plejer de normalt først begynde at røre på sig. Men ak nej – min far er blevet indlagt med en blodprop – det var i benet denne gang. Han har haft flere, og var dømt til blodfortyndende medicin, men var stoppet, hvad gør man ved stædige forældre? – Min mor er jo meget afkræftet, har hjemmehjælp hver fredag til hjælp til at komme i bad, få vasket hår etc., nu er hun alene hjemme. Min far laver normalt alt, også mad, dvs. min mor får ikke noget at spise. Lige nu er jeg helt blank for løsninger.

Jeg er enebarn, jeg er single, dvs. jeg ikke har en livline at ringe til og få dette vendt, så jeg må handle selv som jeg altid har gjort. Men i dag er første gang jeg har været så blank for ideer. Jeg skal jo begynde på job i morgen efter næsten 5 ugers sygemelding. Hjælp hvad gør jeg lige her og nu, nå men jeg kommer nok på det.

Jeg vil gå en tur i det skønne vejr, så kommer jeg nok på et eller andet.

Pas godt på jer selv derude.

 

Kram fra Karin

No Comments

  • Sanne 8. januar 2006 at 12:18

    Søde KarinDet gør mig ondt at høre….Jeg tror du kan søge om sygeorlov til at passe dine forældre. Prøv at spørge din Kommune herom. Måske ville en uge eller 2 være nok til at din Far måske blev frisk igen??Jeg fik sygeorlov, da min Far lå for døden – og nåede at have næsten en uge herhjemme sammen med både min Mor og Far. Nu ikke at jeg er ved at male fanden på vægen vedr. din Far – men jeg tror altså det er en mulighed..? Jeg havde også orlov, over en uge efter min Fars død så jeg var her til at hjælpe med alt det praktiske.Kærlige og bekymrede tanker fraSanne

    Reply

Skriv et svar