tanker filosofi ideer

Jeg kan se der er lang vej før jeg kan sige jeg er helt ovenpå.  Jeg er så umådelig træt, sover meget. Dog er den værste min koncentrationsbesvær. Skal jeg til at have noget til den? Det er så håbløs for mig. Jeg vil så gerne læse en artikel og kunne bevare koncentrationen hele vejen gennem den.  Det kan jeg bare ikke. Pludselig smutter tankerne væk, og når jeg igen kommer tilbage, kan jeg ikke huske hvad det var jeg læste før. Problemet er bare det ikke er en ny følelse. Det er stået på meget længe, ja, i flere år. jeg har været bevidst om det, bare ikke offentliggøre det, det tør jeg nu, for det skal frem.
 
En anden udfordring jeg kæmper med er selvværd/selvtillid.  Hvorfor begge dele hm… kan ikke altid lige placere de forskellige situationer i den korrekte rubrik.
 
Når jeg står foran spejlet forsøger jeg at fortælle mig selv at jeg er et dejligt menneske, jeg ser godt ud, og jeg er god til en masse ting.
 
Den, der kæmper med uhyrer skal passe på, at han ikke derved bliver til et uhyre. Og hvis du ser længe nok ned i en afgrund, ser afgrunden også ind i dig.
"Nietzsche"
 
Det er et citat jeg fandt på TV2 bloggen  http://blog.tv2.dk/jeanette-odense/entry82490.html – Jeanette jeg er vild med mange af dine dejlige input tusind tak. Jeg giver lige et link til din space her, dog er du ikke meget på her. http://pivlaekker.spaces.live.com/.
 
Jeg kæmper med dette uhyrer, har gjort det i alt for mange år. Jeg holder mig væk fra afgrunden, har aldrig haft disse tanker, har bare altid kæmpet med at alt er besværligt, der har ikke været nogle nemme løsninger, det har altid været vanskeligt at nå frem til alle disse dejlige ting jeg har. Jeg elsker alt det, og jeg er meget glad for det. Hvad er det så mit uhyrer gør ved mig.
 
Jeg stoler ikke på jeg kan ……….
 
Stå op i en forsamling og sige noget…….. – Den forsamling kan være mine venner, mine kollegaer, og endda min familie. Er der 4 personer omkring et bord, og det ikke er noget der skal til referat, så kan jeg godt åbne munden. Sidder jeg til et møde, så kan jeg ikke, jeg tror alt det jeg siger er dumt. Hvis jeg stiller et spørgsmål tror jeg altid det er dumt (kender ordsproget – du stiller aldrig dumme spørgsmål, det er svarene der kan være dumme). Det hjælper ikke desværre. 
 
Det har jeg kæmpet med altid – hvordan skal jeg lære at gøre det anderledes??????? Hvilke hjælpemidler kan jeg få. Der skal en masse succes til når jeg benytter de hjælpemidler/værktøjer – så vil jeg kunne komme om på den anden side, og derved glemme den gamle angst for at åbne munden og blive til grin.
 
Jeg er vildt konfliksky……
 
Det har jeg også altid kæmpet med…. det havde den opmærksomme læser jo nok også allerede gættet. Jeg ved at dette også kan ændres ved succesoplevelser. Det at tro på mig selv.
 
Jeg ved at det uhyrer jeg slås med kan bekæmpes med succesoplevelser. Det er det jeg skal have nu for at komme videre, både på arbejdsmarkedet og i privat livet.
 
SUCCES.
 
Håber nogle forstod – og vil kommentere. Udfordrer mig med ting i ved kan give mig en succesoplevelse.
 
Knus og kram

No Comments

Skriv et svar