Tanker fra en dejlig solrig onsdag

Det har været en meget stille periode her hos mig. En periode hvor jeg har fået læst en del, ikke været så meget her forbi. Jeg har været meget hjemmefra. Jamen hvorfor så det, når stemmen ikke er der. Nåh, ja, vejret har jo været pragtfuld, og er det også i dag, så det er svaret. Jeg har været ude og nyde det gode vejr. Og nu er stemmen stille og roligt ved at finde tilbage, musklerne er ikke så stramme at de genere stemmebåndet, jeg laver også mange og meget mund/ansigts gymnastik.

I aften skal jeg i byen, jeg skal se håndbold. Jeg skal først lige hygge med en god ven, jeg sørger lige for lidt mad til ganen, inden turen går til Idrætscenteret. Jeg kommer til at være blandt gæsternes tilhængere, det er dem jeg holder med 😉 – Jeg er født og opvokset i Skjern, og ja, min mor bor der stadig. Jeg kan ikke skifte til Team Tvis.

Jeg er ikke kun tavs på stemmen desværre. Jeg er virkelig i gang med en prøvelse af format. Derfor bruger jeg alle mine resurser på dette, jeg kan praktisk talt ikke meget mere, i øjeblikket. Jeg kan ikke skrive om det endnu, ved det kommer på et tidspunkt. Hvis jeg begynder nu, så bliver det så indviklet, knudret, og kun til den personlige dagbog, der er ikke hoved og hale i det skrevne, jeg kan selv se hvad der står, men det er jo fordi jeg kender tankerne, kender til det der ikke står skrevet, for skriver jeg det hele, så bliver det bare engang kaos. Derfor ikke lige noget om min arbejds/helbreds status pt.

clip_image002Jeg glemte helt at fortælle jeg har været rigtig sød ved mig selv her i mandags. Jeg købte lige den nye trilogi CD med Tina Dickow, A Beginning – A Detour – An Open Ending. Jeg svømmer helt væk.

No Comments

 • Gitte 25. september 2008 at 23:30

  Hej Karin.
  Pas nu på, du ikke ødelægger den smule stemme, der måske er kommet tilbage på håndbolden idag 🙂
  Nogen gange er man nødt til at gå og tænke og vende nogen ting inden i sig selv i et stykke tid, før man kan dele det med andre – hvis det overhovedet skal deles med andre.
  Det jo en af de gode ting ved bloggeriet – vi bestemmer jo selv, hvad og ikke mindst hvornår, vi har lyst til at dele noget herinde.
  knus

  Reply
 • Pia Charlotte 26. september 2008 at 16:29

  Hallo Karin,

  Sender dig lige en varm hilsen til weekenden, håber den må blive fin.

  Et skybrud er på vej ind, jeg kan se 2 km herfra på motor vejen styrtregner det også sydfra ser det mere end sort ud
  – må snart träkke stikket ud så Thor ikke buldrer det istykker

  Pia-Charlotte

  Reply
 • Marianne 27. september 2008 at 13:16

  Jeg tror det er godt at du får prøvet dig selv af – og husk fiaskoer dem vokser man også af. Jeg sender lidt god vind her fra ønskeøen 🙂

  Reply
 • Karin - Abildjyden 27. september 2008 at 17:15

  Gitte:

  Jeg nød kampen, og selvfølgelig var jeg uenig i flere afgørelser. Torsdag morgen var stemmen helt væk igen, kom op af dagen, det samme skete fredag. I dag er den så helt på plads 😉

  Pia-Charlotte:

  Håber du nåede at få stikket trukket ud ;-). Solen har været her hele lørdagen, så helt galt kan det jo ikke gå.

  Marianne:

  Jeg værner om mig selv, så jeg er bedre rustet til at modtage en fiasko. dog ville jeg da meget hellere modtage en gulerod fremfor prygl, når jeg må erkende jeg ikke kan så meget som jeg gerne ville/ som der kræves.

  Jeg taber ikke fighter genet, jeg rejser mig igen.

  Jeg ønsker jer alle en fortsat god weekend.

  Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak