Oplevelse fra gadeplan

Miss tørklæde 2008
Nu har tørklædedebatten kørt længe, det var nok derfor jeg bemærkede noget på vej til jobbet her til morgen. 3 piger i 8 – 10 års alderen, alle med tørklæde. Den ene af pigerne var virkelig smart, og tørklædet machede hele hendes påklædning, det er en pige der er blevet opdraget til at gøre noget ud af sig selv det var meget tydeligt. De 2 andre piger var klædt sådan at tankerne for undertrykkelse af det kvindelige køn kan komme til debat, det var et storblomstret tørklæde i meget spraglede farver, det samme var den lange kjole, med en ensfarvet jakke over, kjolen var i stiber, farver der overhovedet ikke fandes i tørklædet. Til slut var der et på udtrådte tennissko, det lignede en drengemodel. Det er jo derfor vi kvinder tænker, uha, hun må da være undertrykt, hun har ikke ret til at klæde sig, sætte tøjet sammen så det er smageligt, være med til at være trendsætter. Miss tørklæde 2008, hun havde omkring 80 tørklæder i skabet, og det var udelukkende for at kunne se godt ud, det machede klædningstykkerne i øvrigt, osv.
Jeg ved godt der findes kvinder uden tørklæde, der ikke kan klæde sig smageligt efter mine værdi normer, jeg ved også godt mine værdinormer for påklædning er forskellig fra den der læser min tekst, dem der lige krydser rådhuspladsen pt., det er bare mig der skal lære ikke at tænke som jeg gør, for jeg er jo bare undertrykt af egne værdinormer ikk`?

Du og din krop i Femina
Afhængighed af solarium, mon jeg er afhængig af dette? – Jeg bryder mig ikke om at have en bleg krop, når maven ikke ligner en sixpack, og den er bleg så føler jeg virkelig den ligner fedt, jeg bliver faktisk meget utilpas af at se på sådan noget hud. Selvom vores kronprinsesse er blevet et forbilled til at være naturlig, ikke have dette ristede look, så synes jeg ikke det er pænt. Jeg er ikke en der følger en trend, jeg trendsætter mig selv, det er der ingen andre der kan.’

På stor fod

Jeg har bemærket det ikke kun er min yngste datter der har det svært med smarte sko, det er meget svært at få en på sko i str. 41. Min svigerdatter har det lige så svært, hun bruger str. 35. Nu kan jeg forstå det vil blive lettere for min datter at få sko, det bliver bare på bekostning af de kvinder der bruger str. 36, mindste damestr. bliver 37. Min svigerdatter må bruge mange penge på sko, eller også køber hun sko der er for store, ikke sidder rigtig på foden, hun vil da gerne følge lidt med på moden, og ja, hun har da ikke kr. 1500 eller mere til sko, hvergang hun mangler, det er da ikke så mange der har, og ja, som hun siger, det slår knapt til, hun må da til tider ofre kr. 3000 og 5000 kr. for et par sko, der sidder godt, og er smarte. Passer til den påklædning hun sætter pris på.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.