Tanker i bevægelse

Jeg har afsluttet et fantastisk kursus, henvist af Jobcenteret. Det er et forløb over 4 uger, 4 dage pr. uge. 4 fagpersoner, sygeplejeske, fysioterapeut, ergoterapeut og pædagog, og alle har taget diverse speciale kurser. Derfor var mulighederne store, for det vi ønskede at beskæftige os med.

2. dage brugte vi på teoretiske emner, så som kommunikation, og hvad stress, depression eller andre psykiske eller fysiske sygdomme kan gøre.

1. dag med bevægelse, zumba, Loop, yoga, mindfulness.

1. dag i skoven, træklatring, naturfitness, mindfulness i det fri, benytte skovens vegetation til madlavning.

Mulighederne var der, tiden var den begrænsende faktor.

Dette forløb har givet frit løb for tankerne, givet et skub, og givet mulighederne for bevægelighed. Det at låse sig fast, være firkantet, og kun tænke indenfor et afgrænset område, låser en personlighed. Mulighederne er jo mangfoldige.

Det er meget vigtigt at have et åbent sind, og turde tro, på der er muligheder fremfor begrænsninger. Vejen frem til målet er ikke altid en lige linje, nyd disse udfordringer der er på vejen, lær af måden de bliver håndteret på.

Husk det er vigtigt at stoppe op, give plads til gode oplevelser, give ro i sjælen, og bare være der. Nyde stunden hvor det er sanserne der føre an. Gem tankerne væk.

Jeg er blevet meget rigere i sindet. Jeg elsker det .

No Comments

Skriv et svar