Tankerne er på overarbejde, derfor valgte jeg at gå ned i byen, centrum i går lørdag. Solen stod jo så flot på himlen.

Jeg gik eller nærmere slentrede ned gennem byen, der var mange mennesker, byen ville have åben til kl. 15.00 og det vil den fremover. Dog ikke min garnpusher, hun vil fortsat lukke kl. 13.00.

Storeåen - Holstebro

Jeg stod og kiggede på Storeåen, så på alle de mennesker der stimlede sammen, da Embrace ville underholde kl. 14.00.

Menneske mængde kl. 14.00

Tankerne fik frit løb tilbage til en hyggedag med yngste, vi var på besøg hos min mor, men også på udflugt. Vordende mødre kan få gratis babypakker. Føtex har også en, og da vi ikke har en Føtex i Holstebro, besluttede vi at hente pakken i tirsdags.

Vi valgte samtidig at vi ville nyde lidt godt til ganen, kunne mærke yngste var meget sulten, og jeg var nærig, så vi fandt et sted vi ikke har været tidligere, det blev Café Cosy. Det var umuligt at beslutte sig, så det blev en Tapas, med lidt af alt det andet der var på menukortet. Det var billigt, og der var meget, så det passede til os begge J Vi hyggede, og fejrede yngste var gået på barsel officielt.

Café Cosy - Tapas

 

Jeg er ved at koordinere min kalender, hvilket jeg allerede har fortalt. Kan virkelig mærke hvor vigtigt det er for mig, og det med luften mellem hver opgave er lige så vigtig.

Glædelig Påskedag.

8 Comments

 • Pigen fra landet 27. marts 2016 at 21:33

  At komme ud og gå, er virkelig noget man kan mærke, gør noget godt for en. Embrace gør det godt. Det bliver spændende om de kan vinde X-factor.

  Sikke et måltid mad I fik jer.

  Reply
  • Abildjyden 28. marts 2016 at 08:16

   Jeg nød virkelig den gåtur, solen har en fantastisk indvirkning.
   Jeg kunne ikke spise op, yngste spiste mine kyllingspyd, så tallerkenen bare så nogenlunde tømt ud 🙂

   Reply
 • Mette 29. marts 2016 at 15:18

  Sikke en lækker tallerken:o) Den kunne jeg godt spise lige nu:)

  Reply
  • Abildjyden 30. marts 2016 at 07:21

   Du kan tro det smagte godt, at det så var billigt samtidig, passede mig perfekt. 😉

   Reply
 • Catarina 1. april 2016 at 21:59

  Sikke en dejlig omgang I der fik jer – det kunne jeg altså godt lige sætte tænderne i. 🙂 Og dejlige billeder af en by der fornemmer foråret og nyder solen. 😀

  Reply
  • Abildjyden 2. april 2016 at 07:52

   Vi nød virkelig denne stund med lidt lækkert til både mave/gane og øjne.
   I skrivende stund ved vi nu at Embrace blev vinder af X-Factor, kan se byen er meget stolte, og vi i det Midt og Vestjyske kan prale af et højt gennemsnit af vindere, hele 4 ud af de 9. Martin (2008) Ida (2012) Chresten (2013) og nu Embrace. Jeg har dog ikke fulgt med de seneste år, udover hvad jeg hører andre fortæller 😉

   Reply
 • Annemette 13. april 2016 at 20:39

  Sådan en gåtur gør godt, men det gør sådan en hyggetur vel også – maden ser godt nok lækker ud 😉

  Reply
  • Abildjyden 14. april 2016 at 08:11

   Du kan tro gåturen var vidunderlig og maden smagte fantastisk.

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.