Tanker midtvejs på uge 46/2006

Så er der gået en ½ uge – jeg kan endnu ikke løbe, trave, hoppe og danse….., mon jeg kan passe mit arbejde, jeg er nu lidt i tvivl her i skrivende stund, det gør noget ondt i underlivet endnu, jeg kravler ind i dyner og tæpper, da jeg fryser en del omkring underlivet, ikke andre steder, så….. jeg skal passe på mig selv, det er jeg klar over.
 
Vil lige gå en lille tur nu.
 
Kram fra mig

No Comments

 • Kirsten 15. november 2006 at 13:55

  hEJ IGEN JO JO MAN HØJREKLIKKER BARE OG SIGER GEM SOM.MEN JEG VILLE IKE GØRE DET UDEN AT SPØRGE HAHAHAHA
  Knus Kirsten

  Reply
 • Anita 16. november 2006 at 09:41

  Kære Karin
  Er det ikke hurtigt du er begyndt at arbejde…du skal huske at passe godt på dig selv.
  Jeg håber du får en dejlig dag.
  Knus fra Anita

  Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak