Tanker og info for de første 18 dage i Juni 2006

Uha, hvor tiden dog flyver afsted, det er længe siden jeg har kunnet sige at nu var der en stund til at reflektere og hverdagens gøren og laden.
Pinsen stod i familehygge, sammenværd med venner, stille og roligt, dog konstant i selskab med andre mennesker konstant.
Sidste weekend allerede fra torsdag gik turen for Thilde og jeg til Haze over Haarum – www.haze.dk – Den årlige begivenhed for både hende og jeg, en dejlig festival på 3 dage, 6000 glæde festival deltagerer. Jeg arbejder som sædvane i ChinaTown, i år valgte Thilde at være gæst, det gik vild for sig, hun nød det, hun var sammen med 5 tøser i et telt op festivalpladsen, fik talt med alle dem hun kender fra medarbejderstaben, de forkælede hende med lidt kram. Festivalen kan godt kaldes en stor fætter/kusine fest. Vi var der på 6. år, mange af deltagerne er fast inventar
Thilde er blevet optaget på HH skal begynde 14. august, hun gik på HG 1. år, kunne i realiteten have droppet ud da hun fik bekræftelse på hun var optaget, hun havde aldrig rigtig haft tysk i folkeskolen, skulle lige have talt med studievejlederen om hun skulle færdiggøre HG 1,eller. Det fik hun aldrig gjort, derfor stod hun med en eksamen her i torsdag. Hun skulle forsvarer en case opgave der blev udleveret fredag hvor vi var til Haze, vi tog hjem, ikke helt velegnede til eksamen, hun måtte benytte sig af alt fra himmel til jord som hjælpemidler for løsning af denne opgave, dog ikke det firma det omhandlede. Hun valgte mig, stor ære, så mandag tirsdag og onsdag brugte vi ca 15 timer sammen. Hun havde ikke helt fulgt med, da hun hele tiden havde tanken for at droppe ud, hvis det ikke ændrede hendes optagelse på HH, hun gik op til eksamen i torsdags og fik 8. Stærkt min pige.
I går var der så Rock her i byen, 12 timer. Stor scene var stedet jeg stod, navnede på denne scene var
 
Lis Sørensen
Big Fat Snake
Shu – bi – du – a (Sanne Salemonsen) god bedring til hende
Nephew
Kim Larsen
D A D
 
I dag har jeg praktisk talt ingen stemme, er lidt stram i ansigtet, fået godt med sol, heldigvis var jeg smurt godt ind i solfaktor creme. Det var en dejlig dag, jeg drak ikke for meget humle, drak en masse vand. Alt i alt et godt arrangement.
Der ligger et par enkelte billeder fra Haze her på siden, der kommer måske flere, engang i fremtiden, fra dagen i går vil jeg se hvad det kan blive til, vi var flere afsted, det var ikke det selskab jeg var aktiv i der er taget billeder af, det er nok mere helhedsindtrykket.
 
Jeg har lige en lille historie fra det virkelige liv jeg har lidt svær ved at tackle, eller rettere, hvorfor ser jeg dette lille optrin.
 
Under D A D koncerten i går lever jeg mig helt ind i musikken, jeg har jo været afsted til DisneyLand After Dark, fra begyndelsen, elsker alt deres musik, hopper rundt og spiller luftguitar, lufttrommer, og benytter vandflasken som microfon. Foran stod en flok unge mennesker, for flertallet gjorde det samme, men der stod et kærestepar, alderen ca. 19 år, de var meget forarget over det optrin mine venninder og jeg udførte. Hvor er det synd at de allerede føler sig så voksne, hvor er deres legebarn, jeg har en far der ikke viser sit legebarn, hvilket jeg har savnet, men at unge mennesker fra nutidens DK ikke besidder dette, hvor er det trist. Husk at opdrage børn så det kan besidde alle 3 roller ligeligt, til rette tid og sted. Det voksne jeg, Barne jeg, og forældre jeg. Jeg har kæmpet, derfor er det jeg bemærker det, jeg ser aldrig slagsmål, jeg ser aldrig vold, jeg ser i stedet helt andre ting sådan en dag, jeg mener det er lige så forfærdelig.
 
Ønsker alle en fortsat god søndag.
 
Kram fra mig

No Comments

 • sus 28. juni 2006 at 20:04

  Hej Karin
  Smutter lige ind til dig for lige at ønske dig en GOD SOMMER kan se du osse snart skal holde fri ….Hvor skal du hen i år i ferien ???
   
  DAD I love theme to…………fed músik i mine ører osse …..specielt den de spiller i Nattevagten ..*SS*
   
  Jeg holder ferie fra på søndag og 2 uger frem skal ikke noget andet end være hjemme i det lille DK måske ud og se lidt i den uge min datter osse har ferie (28)
   
  Pas på dig selv
   
  KnuuuZ*SUS*Nå JOW der kommer osse Grøn Koncert der skal jeg da osse ud *SS*

  Reply

Skriv et svar