Tanker omkring dagligdagens nyheder

Nytårs nat blev en ung pige i Herning slået ihjel, allerede knapt 2 døgn efter bliver en mistænkt anholdt. Og meget få sekunder efter, er der oprettet en gruppe på FaceBook, en hetz mod den mistænkte. Jeg fik en meget grim smag i munden straks jeg så disse grupper på FaceBook, jeg ignorerede invitationerne. Meget få dage senere, så vi alle en smørebrøds seddel fra EkstraBladet, hvor den varetægts fængslede var fremme med billede etc., og en ½ dansk befolkning, falder i med begge ben. Tænk nu hvis denne mand ikke er skyldig, han var jo ikke dømt, jo af medierne og befolkningen var han dømt, men ikke ved en retssag.

Husk man er uskyldig indtil det modsatte er bevist.

Husk lige at tænke før du handler, jeg er meget glad for denne sætning, og jeg vil hellere være eftertænksom frem for handle pr instinkt, ofte er det mit instinkt der bliver løsningen, men stop lige op, og lyt efter….

I dag er der igen noget fra den daglige presse der fylder, igen en måde at kommunikere på, og det er DF, ikke alle, et par stykker som altid, og ja, de skulle lære at være eftertænksomme. Noget med at sige Muslimske mænd voldtager deres døtre, og Muslimske fædre begår æres drab og ser igennem fingre med deres nevøer voldtager deres døtre.

Hvorfor sige det på den måde?

Selvfølgelig sker dette for enkelte familier, men hvor tit sker der ikke et eller andet jalousi drab blandt kristne? – Kristne bliver også udsat for incest, voldtægt og lignende.

Hvorfor skal muslimer, hinduer, etc., gøre meget mere for at blive behandlet værdigt? – Mange der har en stamtavle tilbage til 16 hundrede tallet eller før – her i Danmark eller norden, er ikke altid kristne. Flere har meldt sig ud af Folkekirken, og hvorfor?

Når jeg går rundt derude, sidder i forskellige selskaber, så kan jeg tydeligt mærke at medierne har en stor indflydelse på holdninger og tanker. Det gør ondt at erfarer, jeg har altid valgt at lytte med hjertet, og det er tit jeg er uenig med overskrifterne. Jeg undersøger det jeg har en holdning til, og venter med at råbe op, før jeg har mærket efter, og instinktet var det rigtige.

No Comments

Skriv et svar