Tanker omkring tvang

En overskrift der kan bruges flæng. I dag blev det religion. Mine tanker var der fra morgenstunden, kunne ikke frigive plads til andet. Derfor har jeg surfet lidt rundt. Pludselig var der en artikel,

http://www.religion.dk/artikel/420305:Spoerg-om-religion–Hvad-sker-der–naar-religion-bliver-til-tvang?all=1,

Og den fortæller præcis det, der fyldte mig her til morgen.

Jeg er ikke selv offer for tvang mht. religion. Jeg har stået og set på, og det i rigtig mange hjem. Heldigvis var der hjem, hvor det var en fornøjelse, og budskaberne, var dejlige solskinshistorier. Desværre er det så lige de hjem, hvor frivilligheden ikke havde fundet vej. Og det var disse hjem, mine tanker var fyldt af.

Jeg er fuldstændig enig med forfatteren af ovennævnte tekst. Selv jeg har fået en forkvaklet tilgang til Kristendommen, religion i det hele taget. Jeg har søgt lidt hist og her, gennem årene, og nu hvor jeg har nået en hvis alder, har jeg erfaret, jeg vil undersøge, søge viden, og finde konklusioner, der giver mig, den indre varme, forståelse og ro.

Det er jo ikke sikkert det du/I siger, giver mening for mig. Jeg er åben overfor tekster, du/I føler giver mening. Det er ikke sikkert jeg læser den straks. Da jeg selv har fundet meget allerede, jeg gerne vil læse.

Jeg ønsker for alle, at det der giver dig/jer mening, er kommet til jer af frivillig interesse.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.