Tanker på en første sommerdag

 

Fik hygget mig lidt på min altan her til formiddag. Lod tankerne løbe, jeg er jo en dagdrømmer, så jeg kom vidt omkring. Fantasien fik virkelig frit løb. Uha, godt jeg stadig har denne evne i behold, den holder mit humør højt, giver mig mulighed for at tænke positivt, gør at mit glas altid er halv fyldt. Drømmene giver mig lysten og glæden til at tage et ekstra skridt, ja, selv lidt i blinde, for falder jeg, nå ja, så sørger jeg lidt over det, og griber fat i endnu en drøm.

 

Jeg ved jeg er meget naiv, jeg elsker at være det. Jeg ved også det gør ondt når jeg “brænder” mig, bevare jeg min naive side, har jeg en langt større modstandskraft, kommer meget hurtigere videre, derfor vil jeg bevare den.

 

Jeg har brug for mange timer for mig selv, jeg elsker denne ro, lytte til det musik der betyder noget for mig. Jeg har en musiksmag der ikke er som flertallet. Jeg læser, det giver total afslapning, jeg finder meget energi ved at læse. Jeg kan lide at motionerer, det giver mig fred, styrke, energi. Jeg elsker at side  ikke alt for mange mennesker, helst kun et par stykker, max 4, hygge med lidt god mad, et glas rødvin eller lidt for meget, sludre, trave en tur, være dybdeborende, eftertænksomme, varme, kærlige og masser af nærhed sammen. Det er livet med ro, varme og nærhed. Jeg er romantikker, og dog en storby pige, med meget New York. 😉

 

 

Min kalender skal ikke være fuld, det giver uro. Jeg vil meget hellere gå en tur og kunne falde ind på en Cafe, nyde en af deres speciale the, eller en cappuccino, er det en aftentur så droppe forbi en fortovs Cafe, nyde et glas rødvin, eller er det en sommeraften, så vil jeg gerne have en Hoegaarden med lime.

 

 

Nu vil jeg lige et smut ud igen, det er meget varmt, tager cyklen, ville ellers have kørt en tur, men nej, bilen er for varm på dette tidspunkt, og jeg har ikke en ny bil med aircondition, og kører jeg for meget med nedrullede ruder, ja, jeg er jo en voksen dame 😉

No Comments

Skriv et svar