20140209_210159

Her lige før sengetid myldre det rundt med tanker, der blev skabt da jeg så Arvingerne.

Hvis jeg bliver svinet til med det ene og det andet, der ikke har noget på sig, ikke stemmer, og selv har 1 ting jeg kan smide tilbage, som jeg ved rammer hårdt, har jeg så ret til at smide denne “bombe”?

Jeg ville gøre det, men ved jo det er en afmagts handling, det er ikke at vende den anden kind til. Tælle til 10. Gør jeg det, er jeg jo ikke bedre end modparten.

Hvornår er nok – nok?

Jeg vil jo helst behandle mine medmennesker præcis, som jeg ønsker at blive behandlet af dem.

Dejligt at få tankerne fri. Jeg kender svaret, tror bare ikke jeg selv ville kunne holde min sti ren. Jeg vil falde i med begge ben, hvis jeg blev trampet tilstrækkeligt på. For luft det skal der til. Det er ikke muligt at synes godt om alt og alle. Jeg har også en mening/holdning.

6 Comments

 • Susanne 10. februar 2014 at 06:55

  Enig 🙂

  Reply
 • Madame 10. februar 2014 at 07:05

  Det er nemlig ikke muligt at holde af alle, som du skriver. Maya Ilsøe har gjort det utrolig flot, da hun skrev Arvingerne. Man sidder som på nåle hele tiden og krummer tæer. Det er en serie, man bliver klogere af.

  Reply
  • Abildjyden 10. februar 2014 at 08:13

   Din beskrivelse er fantastisk. Arvingerne åbner for nye sider. Jeg bliver klogere,og tankerne får frit løb.

   Reply
 • Nola 12. februar 2014 at 20:18

  Jeg glæder mig så meget til den kommer på DVD, der bliver skrevet og fortalt så meget om den serie.
  God aften Karin 🙂

  Reply
  • Abildjyden 23. februar 2014 at 07:40

   Tusind tak 🙂

   Du kan roligt glæde dig til den udkommer.
   Dr.dk tv sektion har mange udsendelser det er muligt at se i udlandet, Ved godt der er nogle udsendelser det ikke er muligt at se, og andre kan man, yngste følger lidt med der og betaler kr. 79,- pr.mdr. til TV2.

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.