I dag her til morgen ville jeg sende en hilsen til en kvinde, der betyder en del for mig, hun fylder år i dag.

For 9 år siden i foråret 1999 stod jeg i døren til Netværkscafeen, en meget sød kvinde tog sig tid til at tale med mig, en anden var på sidelinjen, jeg fik en masse gode og brugbare råd med mig. Den ene af disse kvinder, er hende, jeg nu ønsker tillykke her på siden.

 Jeg har sidenhen benyttet noget af mit overskud som i gang sætter. Det er et stykke arbejde jeg var meget glad for, jeg vil gerne yde denne form for frivilligt arbejde igen, ikke lige nu, der er ikke overskuddet, når det vender tilbage, så er jeg igen på listen over frivillig igangsætter,.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.