Tankespin

I dag, helt præcis i P3 for kort tid siden blev der taget et emne op, der kan få sindene i kog.
Et par veninder sludre om fyre, hvor den ene siger at hun er vild med ham den lækre der. Aftenen efter score veninden ham til et 1. gangsknald. Slut.
Her er der nogen der siger der er en udskreven regel om at veninder ikke er sammen med den fyr som en af veninderne har et godt øje til.
Jeg blev først indviet i denne udskrevne regel for nogle måneder siden, havde aldrig hørt det før i mine 48 år, aldrig været udsat for det før. Og nu er den så oppe på P3.
Jeg er lidt chokeret. En opdigtet historie:
Hvis min veninde har set sig varm på en død skøn fyr. Hun har forsøgt på forskellig vis, men denne her død skønne fyr kan ikke danne par med min veninde. Han er vildt forelsket i mig. Hvorfor skal min veninde være skyld i, at den fyr og jeg ikke kan få lov at tjekke af, om  vi bare lige er det helt optimale par. Parret der kan leve sammen til deres dages ende etc. Hvorfor skal en veninde være den, der forhindre denne mulighed. Hvorfor skal denne veninde ikke se kendsgerningerne i øjnene? – Hvorfor skal denne veninde ikke lære begrebet selverkendelse? Var det modsat, ville jeg, være den første der støttede op omkring forholdet. Indrømme at det var bedre, og glæde mig på deres vegne.
Dog vil jeg sige at den historie som var udgangspunktet for debatten på P3. giver en anden reaktion. Det var at pigen lige havde sagt til veninden at hun nok var meget varm på gutten der. Det var meget nyt og lige fortalt. Og så vælger veninden løsningen med 1 gangs knaldet. Hvis det var min veninde og jeg, så ville jeg takke min veninde, for hun viste mig jo, hvor tåbelig det fyr er? Han kan da ikke tænke med andre legemsdele en “pikken”. Så det at jeg går rundt og vil forsøge mig der, beviser jo kun, det er med at komme langt væk fra ham, og tjekke andre ud i stedet for.
Det jeg fortæller her er, hvis gutten vælger veninden frem for mig, og uanset hvordan afslutningen er, så er det mig der skal åbne øjnene, og begynde at se andre steder hen.
Jeg er nok en underlig snegl i manges øjne, men det er jeg fuldstændig ligeglad med. For jeg vil ikke være som andre, jeg vil være mig selv, og vil du være veninde med mig, så har du at accepterer mig som den jeg er.
Stort varmt kram til dig du kære læser.

No Comments

Skriv et svar