The Color Run™ Denmark – Events.

Det kunne være så sjovt. Jeg har virkelig stor lyst. Jeg vil så gerne deltage. Skal rejse med dsb, krydser fingre for de vil have mig med hjem efterfølgende 🙂

Vil spørge hele familien om de vil med, de kunne da være et sjovt arrangement sammen med børnebørnene, at de er med til sjov med de voksne, og så samtidig få sig rørt.

Ja, jeg ved godt jeg er lidt små tosset, og jeg elsker at være det. Den voksne der sidder der med den løftede pegefinger og siger,

– det kan man da ikke, det er da pinligt, og dig i din alder –

Gem dig langt væk, hvis du ikke har lyst til at have det sjovt, nyde det dejlige liv vi har lige der for vore fødder. For det er jo kun en som du der sætter begrænsninger. Mig skal du ikke fortsætte med at putte ned i en kasse, med en tanke

Hvad tænker de om mig hvis jeg gør sådan noget i min alder

Ved godt jeg fik dig med fra barns ben, ikke kun hjemmefra, men også fra personer der valgte at stemple mig, fordi jeg var datter af………. Og det var både fra græsrodsbevægelser, og det borgerlige i den mindre købstad derude i Vestjylland. Heldigvis er mine dejlige børn ikke ramt af dig, og det elsker jeg dem for. Du er nemlig min værste fjende. Gem dig væk, for jeg vil deltage 🙂 Er der nogle der vil med mig, også gerne nogle på min alder, hvis børn og børnebørn skal noget andet.

 

8 Comments

 • Madame 2. april 2014 at 08:42

  Skøn plan – ja, gør det endelig og spørg hele familien, om de vil med.
  Og som du siger, så skal vi have det sjovt og nyde det dejlige liv, vi har lige der for vore fødder.

  Reply
  • Abildjyden 2. april 2014 at 09:22

   Jeg har sendt invitationen videre…. Tager af sted med dem der vil…. Men det bliver ikke til billeder sådan under, da jeg har mit kamera for kært 🙂

   Reply
 • Susanne 2. april 2014 at 10:53

  Det lyder da som noget af det sjoveste, selvfølgelig skal du da deltage, der er ingen alder for at have det tosse sjovt. God tur 🙂

  Reply
  • Abildjyden 2. april 2014 at 12:25

   Yngste + svigersønnen og jeg er booket tiden i kalenderen, nu mangler vi resten af den pukkelryggede + lidt flere 😉

   Reply
 • Annemette 6. april 2014 at 16:29

  Man skal være skør og man skal være ligeglad med hvad naboen tænker, for så er livet bare så meget sjovere 😉

  Reply
  • Abildjyden 10. april 2014 at 01:35

   Jeg elsker at være…….. Hun kom bare lige og bankede på, hende der var med mig igennem hele min barndom, og ja en rum tid i voksen livet. Hun skulle lige fortælle et og andet, da jeg sprang til, og er så glad for jeg trodser, hun skal ikke bestemme 🙂

   Reply
 • Catarina 9. april 2014 at 17:14

  Aii, hvor lyder det da bare fedt og nej det er bestem ikke pinligt og slet ikke i vores alder. Det er nemlig det der gør at vi føler at vi lever og er i gang og kroppen ikke bare forfalder. 😀

  Reply
  • Abildjyden 10. april 2014 at 01:38

   Jeg glæder mig også så meget. Og håber der bliver lidt billeder på en eller anden måde, vil dog ikke selv medbringe mit.

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.