Det rette overblik, stoppe op, skrive stikord ned, den rutine er forsvundet, det vil jeg lige få sat i rammer igen.

Den lange periode med fravær her på bloggen, har også været på den personlige dagbog, altså 2 steder der holder mig i hånden, og fjerner det der ikke behøver ligge øverst i rygsækken. Når der er lidt tid til at skrive, falder jeg over ord, tanker, mm., og den røde tråd er umuligt at finde. Derfor har jeg her i skrivende stund, valgt at finde “spændetrøjen” frem. Den virker ikke som en begrænsende faktor, eller som fastholdelse. Min “spændetrøje” er en der skaber ro, regelmæssighed mm. Så tænker den opmærksomme læser, er det ikke en kontrol, og det vil jeg gerne bekræfte, ved godt den skal løsnes nogle steder, og andre steder strammes. Ellers kan jeg bare ikke holde koncentrationen på noget som helst. Samtidig skal den doseres, så det opsparede energi, bliver brændt af i korrekte doser.

Det med energidepoternes opladning og forbrug, er forskellig fra person til person. Det samme er vore batterier billedligtalt, dit kan være et stærkt og holdbart et, og mit kan være et svagt og hurtig afladeligt. De kan også være ens, hvor du aflader dit stille og roligt, hvor jeg forbruger vildt ved små gøremål. Ved ikke om det er til at forstå.

Dejligt med tid til eftertanke.

2 Comments

 • Catarina 23. januar 2022 at 07:27

  Husk at selvom det er svært at få kørt vaner i stilene også selv det er aner man tidligere har haft. Men med små skridt og uden at slå sig slev i hovedet, så tror jeg at man kan komme langt. 😀

  Reply
  • Abildjyden
   Abildjyden 23. januar 2022 at 09:00

   Så enig. Der kan komme dage hvor det er 2 skridt baglæns, de dage skal der være plads til.
   Jeg har grebet nogle nye bolde i 2021, og det i kombination med corona gør, nogle af vanerne fra før ikke lige passer ind, der skal nytænkes, og skabes nye veje, med plads til det fra før.

   Overskriften kan fint være en sjæl i zen.

   Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.