Tiden iler

Hvor bliver dagene af, tiden er fløjet af sted, allerede 14 dage inde i det nye år. Pyha vi skriver allerede 15. januar.

Her begyndte hverdagen allerede 2. januar, jeg havde jo kun et par forlængede weekender gennem julen, så nåede ikke helt ned i gear, som mange ellers har fortalt om rundt i blogland. Jeg roder med at jeg vil tage revanche i påsken, tænker allerede på at spørge nu. Da jeg godt kunne bruge en hel uge, hvor det bare er total afslapning. Men nu får vi se.

2. januar var jeg ude for et mindre uheld. Er på vej hjem fra en travetur/gåtur, hvor jeg kombinerede det med at handle. Vejret var koldt og fugtigt, og det var tusmørke, samtidig var der nedbør, slud/sne. På vej over vejen, lysreguleret fodgængerfelt, der var grønt, blev jeg påkørt, bum, så lå jeg der, først var jeg forvirret, glemte jeg lå ude midt på vejen, var bare chokeret. efter et stykke tid kom jeg på benene med fælles hjælp. Fik de informationer der var nødvendige, og en anden tilbød mig et lift hjem. Dejligt. Jeg var øm, og havde nogle hudafskrabninger.

Først på aftenen den 2. jan. blev jeg lige kaldt om til børnebørnene, yngstedatteren var på job, og svigersønnen blev kaldt ud til vintertjeneste, så jeg var lige omme og putte. Frida sov, men Otto var vågnet ved nogle nytårsbrag, så jeg måtte lige få ham til at sove. Da yngstedatteren havde fri, var svigersønnen også færdig, så jeg blev kørt hjem, heldigvis, kl. havde jo passeret 22.00.

Der har været en del traveture gennem perioden, her er lidt billeder fra de sidste 14. dage

 

Der er kommet sne, der har regnet, der har været frostklar, gråt og trist. Samtidig har jeg nydt himlen forskellige steder og tidspunkter, med smukke farver. Jeg har taget en bus tidligere, og gået fra banegården om på job, så det ikke var hele vejen jeg gik.

Lørdag den 7. jan var jeg nede og handle lidt, manglede et par voksduge, det ene bord har ikke så pæn en overflade, det er et billigbord der står i køkkenet, og med en voksdug så er det lettere at holde den pæn. Samtidig vil jeg gerne have en voksdug på mit egetræs spisebord, fandt en klar voksdug der også kunne tage stød. Fik lige brug for frokost før turen gik hjem med bybussen.

Den 10. jan var jeg lidt rundt på gulvet. Frida skulle i narkose, hun skulle have dræn, det er hurtig overstået, men hun skulle jo i narkose, og det påvirker alligevel. Hun klarede det så fint.

Den 11. jan er jo min fridag. Yngstedatteren skulle på job, dagen var fyldt op med møder,  svigersønnen havde en opgave langt fra Holstebro, så jeg var hende der skulle hente, hvis dagplejen ringede, især Frida´s, og det gjorde hun lidt over 12.00, så Frida var hos mig til yngstedatteren fik fri.

Fredag den 13. jan. var der igen brug for bedsteforældrene hos familien i Dyssegården, yngstedatteren skulle møde på job kl. 13.00, hvor Svigersønnen normalt har fri kl. 14.30 tror jeg nok, men lige fredag den 13. begyndte med et vintertjeneste om natten, herefter hen til den “normale” arbejdsopgaver her i Holstebro, her blev han så sendt til en anden opgave syd for Herning, hvor han igen blev kaldt tilbage til vintertjeneste. Otto lå hjemme med diarré og opkast, så Bedstemor kom for at tage sig af ham, og jeg tog omkring for at hente Frida fra dagplejen. Så hyggede vi begge med de 2 guldklumper hen over eftermiddagen, og fik aftensmaden lavet til de de 2 guldklumper, heldigvis kastede Otto ikke op mere, nu var det du diarré. Frida er begyndt selv at spise, dog ikke med tallerkenen foran hende, kun en haps af gangen.

For lige at afrunde de seneste 14 dage. Så har jeg stået standby her i denne weekend mht. vintertjeneste. Svigersønnen har denne tjans, og weekenden har jo været præget af frost, tø, nedbør og frost igen. Det er jo dejligt vi kan kører bil, cykle og gå uden at falde, glide etc. Heldigvis er han kommet hjem inden yngstedatteren skulle på job, hun har weekend vagt hver 3. weekend + 2 ekstra gennem 1 år.

Nu vil jeg nyde søndagen – Ønsker samtidig dig og dine en vidunderlig dag.

8 Comments

 • Mette 15. januar 2017 at 14:53

  Håber du er kommet dig fint ovenpå dit uheld/påkørsel. Eller det lyder jo egentlig til med din fine beskrivelse af resten af måneden. Hvor er de dejligt du kan hjælpe yngsten med dine to små guldklumper:) Vi er også glade for min mor bor tæt på og har kræfter til at hjælpe os en gang imellem. Det er guld værd:o)

  Reply
  • Abildjyden 16. januar 2017 at 08:48

   Jeg har det bedre, tak.
   Det er dejligt i har din mor så tæt på, nu svigerfamilien bor så langt væk.

   Reply
 • Miri 15. januar 2017 at 16:24

  Uf hvor væmmeligt at du blev påkørt ! Men lyder heldigvis som om du er ok – travlt har du i hvert tilfælde haft 🙂

  Reply
  • Abildjyden 16. januar 2017 at 08:51

   Er lidt ramt endnu, har ikke været i krydset hvor det skete.
   Det er jo kun fritiden, arbejdet skal jo også passes. ?

   Reply
 • Catarina 15. januar 2017 at 17:36

  Aii, for filan da – håber du er ok efter uheldet? Jeg er meget påpasselig når jeg gå i skumringen og har vest på, og en lampe i hånden samt en rød lygte på mine gummistøvler, altså når eg går på vejen.
  Dejlige billeder af dine små guldklumper og fra dine gåture. Du er vildt sej. 😀

  Reply
  • Abildjyden 16. januar 2017 at 08:58

   Har det bedre, dog med hjælp fra lægeordineret smertestillende, da vejrtrækningen ikke var okay, og der ikke var nogen mislyd på lungerne. Der skal være luft til traveturene ?
   Det er vidunderligt at de unge mennesker ringer, jeg nyder hver en stund med guldklumperne.
   Du er også sej, du får lidt flere km pr uge end jeg når, må altså have en pandelampe, har en gul refleks på, mangler også vesten.

   Reply
 • Celena 21. januar 2017 at 13:31

  I am so sorry to hear about your accident! Hope that you are feeling better now! Lovely pictures… especially the babies xox

  Reply
  • Abildjyden 28. januar 2017 at 10:02

   Jeg har det meget bedre nu, kan trække vejret helt igennem uden smertestillende 🙂
   God weekend til dig.

   Reply

Skriv et svar