Til frisør

Jeg har tid hos frisøren her kl. 17.00. Jeg har ikke været hos Hella gennem længere tid. Hun var ikke motiveret for en profilændrig, og jeg ville bare ikke have det røde og ekstreme korte hår mere. ville gerne have lidt mere. Og ja, så var jeg vildt forhippet efter lyse striber. Alle omkring mig har ytret at det var godt jeg skiftede, jeg virkede mere frisk, etc., jeg valgte at spørge kraftigt ind til det, for mange vælger bare at rose uden at mene det oprigtigt. Heldigvis fik jeg fat i inderkredsen, dem der siger deres mening. Og min ændring var kun meget bedre, og det andet hørte til en anden tid 🙂
 
Ønsker alle en god fredag, med alt hvad denne dag vil bringe, en tur i byen, en slapper på sofaem, en god bog, jeg kunne fortsætte 🙂
 
 

No Comments

  • sus 15. oktober 2005 at 10:41

    MÅ jeg så se det flotte HÅR -smiler-Nej det er altid skønt at få flyttet ørerne det glæder jeg mig osse til næste uge skal jeg osse til Frisør da de grå hår skal VÆK…..he he he God weekend søde Karin Kram/sus

    Reply

En kommentar her betyder meget for mig - tak