Tillykke med fødselsdagen.

I dag er det så det store dag, Thilde fylder 18 år, det er blevet markeret fredag for familien, og i går aftes for veninderne, efterfulgt af en bytur der ikke er kommet referat af endnu, men jeg ved jeg ikke bliver snydt, jeg får ikke de sliberi detaljer, men der kommer referat.

Der er blevet taget en masse billeder, men æv, vi glemte at ændre dato på kameraet inden vi tog billederne, mon det er muligt selv at ændre dette? – Giv endelig en tilbagemelding. Tusind tak.

Her til middag efter en lille travetur vil jeg bage nogle boller og gøre noget varm kakao klar til eftermiddagskaffen, Thilde nævnte det måske var bedre med en menu fra Mac Donalds til saltbalancen, og fjernbetjeningen til seriesøndag, eller eventyrsøndag i TV, det vælger hun selv, men hun skal have budet.

Vil ønske alle en fortsat god søndag – og sige tak for de hilsner der er kommet.

Kæmpe kram fra Karin

 

 

No Comments

 • sus 20. februar 2006 at 09:12

  God morgen Karin ….
  Sikken en skøn fødselsdag 😉
  Uha det med datoen på cameraet kender jeg ikke lige til ???? Håber der er nogen som kan hjælpe dig med det …..for det er dog træls den dato ikke passer …
   
  Super lækker mandag til dig 😉
  KnuuuZ*SUS*

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.