Tjek Gynækologisk amb.

Som tidligere fortalt har jeg fået min livmoder fjernet, grundet ekstrem mange gener ved menstruation, så som sygemelding mindst 2 dage pga. smerter, svamp grundet brug af hygiegne bind (kan ikke med dette kompakte element), og meget kraftige blødninger. Det var i December 2005 jeg fik livmoderen fjernet, livmoderhalsen blev bevaret. Det var desværre et forkert valg i min situation. Pludselig her i sommer er min cyklus igen kommet i gang regelmæssig, ikke kun med lidt pletblødning, der er sørme med regulær blødning, selv korregulering(ups staveproblem????), derfor var jeg lige til tjek i går i Thisted. De skulle lige tjekke mig ekstra for celleforandringer etc., skal til samtale igen den 18. september hvor jeg for 100% svar, er der ikke noget kræft eller andet, så ville den læge jeg talte med foretage et keglesnit, frem for brænding af livmoderhalsen. Nu får vi se, det er jo først den 18. september, jeg fik foretaget et celleskrab ultimo juni, og der var ikke noget skidt. dog skal de love mig 100% nu, jeg ikke skal plages med menstruation mere i mit forhåbentlige lange liv.
 
Jeg valgt at gøre det til en udflugt, mange steder stod det ned i stænger, altså regn, nu var det på retur på de kanter jeg befandt mig, derfor valgte jeg en tur, steder jeg ikke har været længe. Min hjemtur fra Thisted blev over Mors, første stod Nykøbing, efterfulgt af Sallingsund og sluttelig Glyngøre, Pinenhus. Jeg tog en del billeder jeg vil dele med i andre. Jeg var alene afsted.
 
Ønsker alle en fortsat god dag.
 
Krammer fra Karin
 

No Comments

 • sus 16. august 2006 at 17:15

  Hej Karin ..kan se du nyder din ferie og dejlige billeder du har taget 🙂
  Kan du nyde resten af ferien hvad jeg håber du osse gør …
  God weekend for jeg er ik hjemme hele weekenden da vi skal til Nordjylland en tur
   
  KnuuuZ*SUS*
   

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.