Tænk anderledes – vend det til succes.

Blikket løb lige hurtigt ned over nyhederne rundt på nettet. Der var mange steder jeg fint kunne stoppe op, nikke tilkendegivende, og andre steder tænke, hvad er det der sker i verden omkring mig.

I dag var der lige en ting der krøb under huden på mig, gav mig gåsehud, gjorde mig dybt rystet. Tankerne var straks, nu skal pisken igen ramme de forkerte, de svage, de sårbare.

Nu er der tanker fremme om at nedsætte perioden for dagpenge. De skal nedsættes med 1½ år, og satserne skal ikke ændres.

Jeg tror ikke på dette har nogen positiv effekt, det at piske, tage de menneskelige rettigheder fra de svage. Der kommer ikke flere i arbejde fra denne post, det vil tværtimod give flere svage personer i samfundet, give større skel mellem fattig og rig.

Det at en gruppe mennesker skal placeres i 3 – 4 bokse, det er komplet umuligt. Hvert menneske er et individ, udvikler sig forskelligt, reagere forskelligt. Tag lige og se på eksemplet med serien ”Skolen” . 28 elever i en klasse, kan ikke undervises under et, indlæringen skal ske på 28 forskellige måder.

Hvad med, at findeguleroden frem, i stedet for truslerne. Det er der er noget glædeligt foran dig, det har altid virket.

De fleste mennesker udvikler sig til langt bedre mennesker med succes. Succes giver styrke, glæde, og et langt mere positivt sind. Det er ikke kun flere folk i job, det er færre syge, flere motionister, mindre vold, mindre kriminalitet.

Derfor find de positive tiltag frem, arbejd med det enkelte individ, og ikke en kategori 1 – 2 eller 3. Det er ikke kun den arbejdsløse, den syge, den svage, der vil vinde her, det vil arbejdsmarkedet, det vil socialrådgiveren, det vil samfundet.

Derfor find gulerødderne frem til de svage i samfundet.

No Comments

 • Pia Charlotte 28. september 2008 at 11:34

  Ja, ordet medmenneskelighed, det er ikke et ord, som den nuvärende danske regering kender i deres liv.

  Hvis man ikke arbejder fuldtid, så er man en parasit eller en snylter har jeg mest indtryk af, hvor er jeg glad for at jeg valgte for 3. gangen at väre mig selv – og ikke ligge nogen til last.

  Driver jeg den af, jamen så er det mig selv det rammer, og mine visioner har gået den rigtige vej stort set hele livet – det er jeg meget taknemmelig for.

  Håber det med dagpengene ikke kommer igennem, men men men, jeg frygter for det danske samfund.

  Reply
 • Marianne 28. september 2008 at 23:05

  Gulleroden til alle i samfundet
  – belønning er en del af min Livsstrategi – en sødt ord til kassedamen – et venligt smil til den ældre dame eller bumsen på bænken.

  Her i københavn er der 38 elever i nogle gymnasieklasser – bare lige til orientering.

  Tilbage til belønning – alle dansker har meget svært ved det – har svært ved at løfte dem der trænger til et løft – eller glæden ved at det går naboen godt….
  Jeg tror vi skal kigge indad – vi skal fjerne den forbandet jantelov der er så indgroet i vores kultur og sammeneksistens. Hvis vi mennesker kunne begynde med at tro på os selv – tro på hinanden – så ville vi komme langt 🙂

  Reply
 • Sister Bonde 29. september 2008 at 10:31

  Godt brølt.

  Reply
 • abildjyden 30. september 2008 at 16:48

  Pia-Charlotte:

  Det at være herre i eget hus, både på job og hjemme, giver andre friheder.
  Jeg håber der snart sker et regeringsskifte.

  Marianne:

  Ja, det er en holdningsændring der er brug for.

  Sister Bonde

  Tak

  Reply
 • Pia Charlotte 1. oktober 2008 at 13:17

  Ja, og nu begynder løgnehistorierne vist at blive afsløret, læste noget om en tidligere politiker, der fortæller sandheder om Irak krigen, det må skade troværdigheden for Anders Fogh.

  Reply

Skriv et svar