To do liste

Jeg har leget med en To Do liste gennem længere tid. Jeg er langt fra færdig med den. Dejligt at have så mange opgaver liggende foran mig. På et eller andet tidspunkt må jeg stoppe op, fordele på vigtigt nu, glæder mig til og engagn ud i fremtiden. De 2 første grupper skal en dato på, den sidste skal findes frem, på en fastsat dato ud i fremtiden.

Livet er fyldt med opgaver, tanker, glæder og sorger. I øjeblikket er det sommerferie, der fylder mine dage. Et lille minus, en stang på mine briller knækkede af, første dag i ferien, den har siddet løs længe, det var kun tale om tid, det skete så, da jeg stod og prøvede nye stel hos optikkeren. Heldigvis var yngste med. Hun kunne hurtigt tage en beslutning om hvilket stel der klædte mig bedst. Det var forøvrigt også rimelig vigtigt med nye, styrken var ændret meget siden sidst. Glæder mig så meget til der kommer en sms fra optikkeren. Jeg kæmper med en forfærdelig hovedpine, må sove meget, og kan ikke læse særlig godt. Jeg bliver hindret i mange gøremål, pga af afhængigheden af briller. De skal bare sidde 100%, da der er bygningsfejl, glidende overgang (tillæg på + 2,25) og en styrke på +3,50 til bare at se ud.

Undskyld mig min lille periode med et halv tomt glas, straks jeg får en sms fra optikkereren vender skuden 🙂

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.