En af mine store lidenskaber er nu blevet totalt ødelagt pga al den negative omtale. Om der bliver taget doping eller ej det er jeg bedøvende ligeglad med, for det gør vi alle. Min datter har svømmet på top plan, jeg har set doping listen. Hvem tager ikke en albyl for at lindre en hovedpine, ups, det er jo doping, det er ok hvis det bliver meldt til for min datters vedkommende Dansk svømmeunion, drikker du en cult energidrik, det er doping, drikker du mere en 2 kopper kaffe er det doping. Det kommer også an på hvor meget og hvad du træner, hvordan forskellige ting virker på dig. Vi er alle doppet på en eller anden måde. Husk lige en ting, hvad er det der er sjovest???????, er det ikke at overskride grænser, bare en lille bitte smule??? Bare lige prøve om det nu bliver opdaget? – Jeg kan da ikke lade være med at kører 88 km i timen hvor jeg kun må kører 80 km, jeg bliver dog konstant overhalet, det er forkert at kører stærk, og de får en bøde, er det alt for stærk et klik i kørerkortet. Det er dem selv det går ud over. For Tour de France rytterne er det ikke kun dem selv det går ud over, det er alle os andre, vi bliver tudet ørene fulde af medierne, al den medie omtale virker totalt modsat på mig, jeg får vildt lyst til at doppe mig totalt meget, det giver og vildt reklame for doping, det at toprytter bliver trukket fra hold på grund af formodninger, her i DK skal bevis førelsen først kører, og bliver der så en dom, så er det ok i mine ører, bare medierne kun ville nøjes med at være nøgtern i sagen.
Sikke en masse sludder – konklusion……………
FUCK JANTELOVEN
Ønsker alle en god weekend.
Kæmpe Super Krammer

No Comments

 • sus 21. juli 2006 at 13:43

  Hej Karin HOLD dog op ja jeg giver dig ret i det du skriver …jeg har osse lyst til at kører mere end man MÅ ….men så kommer lovens lange arm og giver MIG en bøde /griner….har dog ik fået en endnu men håber da heller ikke den kommer *SS*
   
  Jeg vil osse lige ønske dig en god weekend og pas på solen husk cremen og drik rigeligt /smiler…
   
  KnuuuZ*SUS*
  Har du måske lyst til en brugt FERIE *GGGGGGG*

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.