Den sidste uge i november var lige så travl som hele november har været. Alt for travlt til mig, og dog det har været hyggeligt

Den sidste uge begyndte, eller ugen før sluttede med storvinduesvask, andre havde sne, her var der kun ca ½ mm, det var koldt, men hvor blev de flotte. Så dejligt. Skyndte mig ned og handle til ugen. Kom hjem i varmen, til en total afslappende aften. Men…. Havde glemt 2 “store” ting, toiletpapir og køkkenrulle. Forsøgte at ringe, men ak, ingen svarede.

Mandag begyndte stille og roligt herhjemme, men 2 sekunder efter jeg mødte på job eksploderede det, og sådan var det hele dagen. Havde meddelt min uge var stram på tiden når jeg havde fri. Og det blev så nogenlunde overholdt. På et tidspunkt ringede min tlf. en ungdomsveninde fra fødebyen ringede, hun havde nogle jobs i Jylland, og ville spørge om hun kunne overnatte, selvfølgelig, blev super glad. Nævnte dog jeg først ville være hjemme ca. kl. 19.00.

Da jeg fik fri mandag trillede jeg ned i byen efter toiletpapir og køkkenrulle, det ventede på mig, for det stod der fra morgenstunden, hvor er jeg bare heldig. Videre om til yngste, skulle på tur med hende og Otto, sidste fotosession hos en fotograf lidt syd for Herning. Hvad mon Otto synes om at blive låst i en autostol i godt 2 timer J Vi hyggede og ja, det gik fint. Otto er jo så sej.

Hjemme ventede jeg på veninden. Der blev totalhygget og snakket, tiden smut fra os, lidt sent i seng, og tidlig op til lille hyggestund, før hverdagen kaldte.

Succes med nissehue

Succes med nissehue

Jeg har jo fortalt lidt om denne tirsdag, og resten af ugen. Glemte dog lige et billede af Otto fra Bedsteforældredagen, eller måske flere J

Sad lige ved vinduet

Sad lige ved vinduet

Alt undersøges

Alt undersøges

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

12 Comments

 • Madame 2. december 2015 at 15:38

  Det er nogle skønne billeder, Karin! Dejligt også at du havde hyggeligt besøg af din veninde.

  Reply
  • Abildjyden 3. december 2015 at 08:32

   Det er dejligt at have lidt billeder fra første Bedsteforældre dag. Samtidig blev forældrene glade for vi fik et billed med nissehue, da der går meget få sekunder før den ligger på gulvet.
   Du kan tro det var hyggeligt med veninde besøg.

   Reply
 • Mette 2. december 2015 at 19:13

  skønne billeder:o) lyder travl men aldeles hyggelig, din uge der gik:o)

  Reply
  • Abildjyden 3. december 2015 at 08:35

   Tusind tak Mette.

   Ugen var dejlig, men travl, lidt mere end jeg bryder mig om, når det nu var så dejlige ting, så kunne jeg godt holde mig oppe.

   Reply
 • Catarina 3. december 2015 at 19:15

  Aii, nogle dejlige billeder af den lækre Otto – han er virkelig en skøn skøn knægt 😀 Men jeg må nok sige at du har haft nogle yderst travle uger og du må da efterhånden trænge til nogle dage helt for dig selv og intet andet.
  Hvor var det godt at de tor stroe ventede på dig – så træls at glemme noget når man er nede og handle.

  Reply
  • Abildjyden 4. december 2015 at 08:29

   Otto er en dejlig charmetrold, fyldt med krudt og energi. En dreng med stort d. Yngste løber stærkt, gravid godt halvvejs, Bachelor skrivning og vidunderlige Otto, hun gør det godt.
   Jeg blev jo bedt om at blive hjemme og tage det med ro af lægen, og det gør jeg, det er forstået. Vil ikke til en operation, for det kan denne diarre udvikle sig til, hvis ikke jeg tager det med ro.

   Reply
 • Catarina 3. december 2015 at 19:16

  Og så har du fået lavet lidt nyt herinde – det ser skisme da ret så godt ud Karin 😀

  Reply
  • Abildjyden 4. december 2015 at 08:32

   Tusind tak.
   Det kan godt være jeg får brug for lidt råd og vejledning efter nytår, venter lige med de sidste drømme, tilpasninger.
   Måske har du nogle gode link, helst danske, hvor jeg kan finde svar, for bliver det på engelsk, og det tekniske ikke lige oversættes korrekt via google translete, så virker det jo ikke 🙂

   Reply
   • Catarina 6. december 2015 at 12:27

    Du iger bare til – jeg vil godt hjælpe hvis jeg kan. Jeg kender desværre ikke nogle danske sider – kun engelske..

    Reply
    • Abildjyden 6. december 2015 at 13:35

     Tusind tak. Hvis der er udfordringer med google translate, skriver jeg 😉

     Reply
 • Pigen fra landet 4. december 2015 at 18:30

  Sikke dog en omgang du har eller er igennem. Godt du lytter og tager de kloge hoveders ord alvorlige. Jeg håber du har det bedre allerede nu.
  Skønne billeder af Otto.
  Din nye sider ser godt ud efter ombygningen 🙂

  Reply
  • Abildjyden 5. december 2015 at 08:09

   Tusind tak. Ja det har været en hård omgang. Heldigvis var trætheden stor, så det var muligt at lytte til specialisten.
   Otto er en guldklump der smelter ethvert mormor hjerte 😉
   Jeg glæder mig til at foretage lidt mere i løbet af vinteren og foråret, men skal jo lige hitte ud af det, altså ombygning etc.

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.