Trist oplevelse på jobbet idag

Uha, en meget trist oplevelse på jobbet idag – æv – Jeg sidder med en opgave – det er et indbetalingssystem der kan udligne pr automatik – det skulle indstalleres imens jeg var sygemeldt – håbet var jo at jeg var kommet tilbage – nå det skete ikke – derfor spurgte de om en kollega ville hjælpe – og hun sagde ja – jeg havde håber for hende selv hun havde sagt nej – vidste det ville blive stressende og hårdt – ganske rigtigt – hun er helt nede i kælderen over stress – i dag kom tårene bare – hvor er det synd – hvilket kaos – trist –
Jeg selv kan ikke knogle mere end 37 timer om ugen nu, jeg tør ikke. Jeg får også for meget her i december det er jeg klar over, så det er med at passe på.
Kan i alle hygge jer.
Kram fra Karin

No Comments

  • Anita 7. december 2006 at 14:48

    Det er dog en trist historie.
    Pas godt på dig selv
    Knus fra Anita

    Reply

Skriv et svar