Uha, en meget trist oplevelse på jobbet idag – æv – Jeg sidder med en opgave – det er et indbetalingssystem der kan udligne pr automatik – det skulle indstalleres imens jeg var sygemeldt – håbet var jo at jeg var kommet tilbage – nå det skete ikke – derfor spurgte de om en kollega ville hjælpe – og hun sagde ja – jeg havde håber for hende selv hun havde sagt nej – vidste det ville blive stressende og hårdt – ganske rigtigt – hun er helt nede i kælderen over stress – i dag kom tårene bare – hvor er det synd – hvilket kaos – trist –
Jeg selv kan ikke knogle mere end 37 timer om ugen nu, jeg tør ikke. Jeg får også for meget her i december det er jeg klar over, så det er med at passe på.
Kan i alle hygge jer.
Kram fra Karin

No Comments

  • Anita 7. december 2006 at 14:48

    Det er dog en trist historie.
    Pas godt på dig selv
    Knus fra Anita

    Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.