Ud og se

er nok ikke lige den rigtige overskrift eller, for jeg var ude og se i går, mere end jeg har været længe. Vejret var dog ikke det mest optimale, og omgivelserne var nok trætte af min hosten og pudsen næse. Skidt pyt, jeg skulle hente min antibiotika, den var ikke landet på apoteket fredag, der var ikke mere at give af, derfor måtte jeg vende næsen hjemad før recepten landede på apoteket.

Jeg manglede en del småting ved Matas, kunne jo bruge men 20% rabat fra min fødselsdag. Der manglede også lidt til boghylden. Med 2 for kr. 150,- havde flere bøger jeg gerne ville læse og eje, det blev så disse 2 jeg købte. Jeg havde valgt at tage bussen frem og tilbage, især fordi jeg må stoppe op så mange gange grundet hoste, derfor fik jeg tid til at shoppe lidt.

En tur på  1½ time, pyha det var meget, var hjemme igen til frokost, og ja, sov mere eller mindre til i dag, afbrudt af en hyggesnak med en højskoleveninde, Otto, og yngstedatteren.

Jeg har fået tænkt, er jo tilknyttet vores øre næse hals klinik grundet bihulerne, de er ikke gode venner med forkølelser, noget med de kalder det kronisk bihulebetændelse, og kommer der så en forkølelse der er voldsom, så er det ikke altid nok med antibiotika, så skal jeg lige have 

Kirurgi kan begrænse sig til punktur (at stikke hul på) af kæbehulen i lokalbedøvelse. Ved kroniske tilstande kan man udvide de normale afløb fra kæbehulerne og sibenscellerne samt ”rense” afløbene fra pandehulerne.

Det er den bedste beskrivelse af hvad jeg har fået foretaget flere gange, sidste gang blev der talt om en kæbehuleoperation, jeg slap, da “rensningen” virkede. Nu er den læge jeg havde, gået på pension, derfor har jeg trukket det, er dog blevet klar over jeg skal have en tid, det er jo ikke okay med konstant ondt i hovedet, ej heller at smertestille det konstant, det er jo valget mellem pest eller kolera.

Jeg har besluttet at jeg ringer kl. 8.00 i morgen tidlig omkring en tid. De er specialisterne, hvor lægen er almen praktiserende. Altid dejligt med en second opinion.

Jeg vil gerne ud i verden igen, trænger så meget 🙂

PS:

Øv, og ja, godt det er så længe siden sidst jeg har været forkølet, altså hele 7 år, derfor hører jeg jo ikke til øre næse hals lægerne mere, så første tid er først hen i maj mdr. og det uden henvisning.

8 Comments

 • Catarina 5. marts 2017 at 17:33

  Det lyder altså slet ikke rart med sådan en stikken hul, men på den anden side, hvis det er det der skal til for at får det bedre, så er det jo det. Men ikke rart. 🙁 Og ja, at komme ud i verdenen igen efter så lang tids sygdom er altså dejligt og du har vist også snuppe din tørn for 2017.
  Sikke nogle dejlige indkøb du der har fået med hjem og når de så ydermere var mere eller mindre på bud, er de ekstra lækre.

  Reply
  • Abildjyden 5. marts 2017 at 18:06

   Jeg springer på det jeg bliver tilbudt fra eksperterne, vil gerne ud i verden igen, om det så regner, blæser, er gråt og koldt, skidt pyt.
   Et par af tingene fra Matas var på bud før rabatten,så dobbelt gevinst 🙂 Det hele var mangler, er jo kommet fri af mine svedture, så nu kan jeg godt have en mascara på, næste skridt bliver en let foundation eller pudder, måske begge dele, bare sådan lidt let.

   Reply
   • Catarina 5. marts 2017 at 18:10

    Jeg har siden min ungdom, brug 553 fra Nielsn Jord, i fast form. Den passer til min hudfarve, så den ses ikke som pudder 😀

    Reply
    • Abildjyden 5. marts 2017 at 20:29

     Ekspedienten havde fat i en fra Nilens Jord, som hun anbefalede, husker ikke farven, men det var en pudder der ikke krævede en foundation, mon det er er den du benytter, tror jeg vil forkæle mig selv når jeg igen er klar til hverdagslivet, og komme ud i verden.

     Reply
 • Celena 9. marts 2017 at 00:26

  I hope that you are feeling better! Hope you had fun shopping 😉 xox

  Reply
  • Abildjyden 10. marts 2017 at 07:27

   Tuind tak Celena. I dag er den bedste morgen i knapt 3 uger. Det går fremad

   Reply
 • Mette 11. marts 2017 at 10:51

  Åh, jeg håber du bliver bedre snart. God bedring lidt forsinket.

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.