Udflugt

I dag skal jeg på udflugt. Turen går til Ans. Jeg har en Brunch aftale kl. 10.00. Det er sammen med yngste barnets mødregruppe. Tænk sig, det er jo godt 20 år siden vi mødtes første gang. Jeg glæder mig til denne formiddag.

clip_image001

Jeg vil tage kameraet med, da jeg vil kører lidt rundt, besøge steder jeg ikke har været i mange år. Jeg har ikke selv været i området i bil, det har været pr. offentlige transportmidler, når jeg har været der, ellers har det været sammen med mine børn.

No Comments

 • piacharlotte 12. juli 2008 at 17:55

  Hej Karin,

  Det var da et fantastisk flot luftfoto, er det den by du bor i?

  Smukt med vand og strand, det er dejligt dansk. Du gör god reklame for mit gamle fädreland.

  Reply
 • abildjyden 13. juli 2008 at 10:18

  Nej det er ikke byen jeg bor i nu, har boet der for ca 11 år siden, i 14 år. Det er der mine børn er født, og har gået de første skridt, de 2 ældste er blevet i området.

  Det er et godt salgsfremstød ja, nogle har bare denne skøre ide, søen er en kunstig en af slagsen, den er lavet i Gudenå løbet, det er flere 100 år siden den blev skabt, det var et eller andet med laksen tror jeg nok. Dog er jeg imod den skal fjernes, den har en affectionsværdi for mig, og for området, har fra flere naturelskere at den ingen skade gør, så dem tror jeg mere på(dem kender jeg), end nogle forskere der ikke er fra området.

  Ja, der er mange smukke steder i dit gamle fædreland.

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.