Udflugt

Lørdag var jeg på udflugt. Turen gik til området hvor jeg boede sammen med min ex mand. Jeg mener det er et af de smukkeste steder i DK. Jeg var inviteret til Brunch hos en veninde fra dengang, vi var både veninder, og samtidig var vi i mødre gruppe. Det var med min den yngste. Gruppen er blevet bevaret med 4 piger, og det var dem jeg var sammen med. Jeg har ikke været sammen med dem i 5 år, det blev ikke sådan regnet på papir, vi mente dog det var sådan, jeg er jo lidt langt fra dem. Trods alt er jeg den der har husket dem alle til jul og fødselsdag. Jeg valgte ikke at indvie dem i bloggen her, det er lidt for moderne for 2 af pigerne, og dog, det var bare ikke lige det første jeg ville gøre. Derfor er der ikke billeder fra stedet. De skal op til mig engang i efteråret, faktisk søndag morgen dagen hvor vi igen har normal tid på uret. Det glæder jeg mig til.

clip_image002

Pigen der var vært for arrangementet, hun er både på FaceBook og har en msn profil. Vi hørte begge at en af de andre kommunikerede med ældste barnet via msn, desværre kunne hun ikke huske hendes mailadresse, og hun indrømmede, at det var ældste barnet der skulle sætte det op for hende. Jeg fandt så ældste barnet på FaceBook, nu håber jeg så, det vil give pote. Min veninde har lidt helbredsproblemer, det har ramt hendes kort tids hukommelse, det er derfor jeg opsøger ældste barnet.

clip_image004

Da jeg kørte fra veninden, gik turen ned til søen. Jeg søgte efter en ”strand”, hvor børnene badede, da de var små, nå, den fandt jeg ikke, jeg så lidt andre ting. Jeg valgte så her, at ringe til min nummer 2. barnet, hun måtte melde at de ikke var hjemme, så jeg prøvede lige ex manden, jo, han gav da gerne en kop the, inden jeg vendte næsen hjemad igen. Vi fik lige sludret om ældste pigens 30 års fødselsdag, og barnebarnets barnedåb, intet blev besluttet, dog blev ideer støbt til gaver.

clip_image006

Jeg var for øvrigt forbi en vej, ja, jeg besøgte en der bor på vejen, så tro mig, jeg var langt hjemmefra.

clip_image008

Jeg leger med kameraet, har ikke verdens bedste, og det har jeg ikke haft i mange år, altid et jævnt billigt kamera. Jeg har aldrig været god til at få taget billeder når jeg har været på tur, savner det lidt i dag, så derfor skal piben have en anden lyd. Jeg køber ikke et vildt dyrt et af slagsen før jeg er blevet bedre til at huske kameraet, og dernæst blevet bedre til at tage det frem, for at tage billeder. Igen et nyt tiltag i min ”nye” verden.

No Comments

 • Gitte 14. juli 2008 at 22:44

  Hej Karin.
  Det lyder da som en helt igennem dejlig dag du havde.
  Det med det gode kamera – jeg synes da, det er fine billeder, du tager. Det er jo motivet, det handler om. Er det godt – så ser ingen de små detaljer. Jeg har selv et gammelt kamera – og er også ude i den der øvelse med at huske at tage billeder – hvor er det skønt, at vi stadig lærer, ikk´.

  Reply
 • abildjyden 15. juli 2008 at 12:33

  Hej Gitte!

  Øvelse gør mester, enig, så jeg venter, hvis jeg bliver en af disse typer der bare knipser alt engang i fremtiden, så køber jeg et bedre kamera.

  Jeg er selv glad for resultaterne, jeg finder selv focus på det jeg gemmer, og det er jo her pointen ligger.Vi skal selv føle for det der er lavet.

  Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.