Jeg er bare ikke noget A-menneske. Jeg er heller ikke noget B-menneske, konklusion, jeg må være et C-menneske. Da jeg skrev mit indlæg i går aftes sov jeg flere gange, du ved, det der med at nikke med hovedet, blunde, og kommer der en forbi og spørger, uha nej, jeg sov ikke, jeg var bare lige i en anden verden. Hvor var det dog klogt sagt 😉

Jeg kan bare ikke vågne i dag, og jeg ville ellers gerne nå så mange ting. Nå, jeg gider ikke stresse, så jeg tager det som det kommer, og i det tempo, jeg bare har lyst til. Jeg vil nemlig leve.

 

Skive Beach Camp

 

Der lå en sms fra min datter, hun er til Skive Beach Party i år, det slutter i nat, men hun vil gerne med hjem til aften. Jeg vil lige have hittet ud af hvordan jeg gør det, altså kører fra Harboøre til Skive. Jeg har ikke været på disse kanter før i bil. Heldigvis er jeg ikke helt kortblind, og det med at orienterer mig, bare det ikke er mørkt, så klarer jeg mig fint. Jeg kan godt læse et kort, og skrives der at den vej jeg kører på hedder 476 bare for at skrive et eller andet, og den viser vej til det bestemmelsessted jeg har, så kan jeg da godt hitte ud af det.

Ja, jeg vil gerne omkring Haze, gå gennem Krammermarkedet, og lige ind på Basecamp og se hvad der sker, skriver lige en sms til min veninde, hun står i Chinatown, det øl telt jeg selv plejer at være i. Hun har en bog med jeg gerne vil til at læse. Håber ikke jeg dør af hedeslag, jeg skal nok huske en masse vand.

 

Lige nu fra Haze - webcam

 

Jeg vil gerne være hjemme inden kl. 21.25 Kriminalkommissær  Barnaby, og jeg vil da gerne have nydt lidt aftensmad inden.

 

Gammel festivalbilled

 

Jeg ønsker her en god sommerweekend.

 

PS: Jeg har husket mit kamera idag 😉

 

No Comments

  • piacharlotte 7. juni 2008 at 17:26

    Lyder som og ser også ud som et rigtig dejlig weekend der – masser af fransk hygge og weekend herfra.

    Krammer
    Pia-Charlotte

    Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.