Udflugt

 Hvor er det bare et smukt vejr at vågne op til. Jeg vågnede med en flov smag i munden, kl. var 10.00, jeg kravlede under dynen kl. 23.30, sov meget hurtigt efter, var vågen på et eller andet tidspunkt, nåede ikke at åbne øjnene rigtig, fik bare lige min venstre arm/skulder under dynen, den var ikke i godt humør (hihi), og sov skønt videre. Jeg må have trængt til at sove, så skidt pyt.

 I går var min datter og jeg i Tyskland, vi kørte selv. På turen derned var vi med i et uheld. Vi holdte i kø ved rundkørslen nede ved Give, bilen foran var ved at rykke frem, og det var vi lige ved, pludselig kom bilen bag os, op i numsen på os, det var et harmonika sammenstød med 4 biler impliceret, vi var den første. Føreren i bilen bag os kom på hospitalet med chok og evt. piskesmæld, 3. bil var der en lille dreng på ca. 2 år, han slog sig, bed sig selv i læben, men hvad der ellers er sket drengen ved jeg ikke, ambulancen tog ham med for en sikkerhedsskyld. Vi, min datter og jeg mener ikke der skete noget, dog slog vi hovederne frem og tilbage, det anmelder jeg for en sikkerhedsskyld, vi er kun ramt af materielle skader, træk og kofangeren fik et gevaldig tryk, og blinklyset i passagersiden er rystet løs.  Derud over var der en personbil og en motorcykel der tørnede sammen, de ville undgå det harmonika sammenstød vi var med i.

Uha, kan forstå det gav op til 20 min. ventetid, for at komme gennem den rundkørsel, i den tid vi stod der. Tror det tog omkring 1½ time.

 

Vi kom til Tyskland, æv, bagagerummet kunne ikke åbnes, heldigvis, vi fik jo begrænset vores indkøb, og ja, så er der da også lidt penge til juni måned.

 

Nu må jeg til at gøre mig færdig. Vil en tur til havet.

 

No Comments

  • femalefurie 1. juni 2008 at 11:02

    Ej, sikke noget. Godt der ikke skete noget med jer.

    Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.