Udfordringer

Udfordringer er der mange af på vejen. Masser af dem er spændende at gå i gang med, fordybe sig i, og glæde sig over resultatet.

Jeg blev ramt af en maveforgiftning medio uge 5/2011. Da den endelig var overstået, nød jeg knapt 1 døgn, inden jeg blev slået ud af, iflg. lægen, influenza uden feber, måske er jeg ikke enig nu her i skrivende stund, og dog. 14  – 16 timers søvn pr. døgn i 8 døgn, mavesmerter, og øm over hele kroppen.

I går lørdag, var mine mavesmerter knapt så voldsomme, og jeg fik reduceret mit søvnbehov til 12 timer. Nu her til morgen valgte jeg en lidt anden rækkefølge på ritualerne Smiley, der blinker. Jeg fik ikke mavesmerter efter min havregryn, jubiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Nu bliver det så spændende, om jeg kan holde mig vågen efter det bliver mørkt?

Jeg har ikke fået skrevet noget her længe, og nu kender jeg svaret på hvorfor. Jeg ved hvad jeg skal invistere i til september i år, har allerede skrevet det i min To Do kalender. Jeg glæder mig allerede til det, og håber virkelig det virker Smiley, der blinker.

Ja, jeg er en bjørn, en af de gode brune, og godt vamset og kærlig.

Ønsker en dejlig søndag med sne.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.