Udsigten da jeg vågnede her midt på ugen.

Dejligt at vågne op til denne smukke udsigt. Forsøgte at gå ud til syd siden, uha, det var koldt, og vinden var skarp.

Det med vind kan ses på vimplen i det fjerne, jeg kan hører det suser derude. Glæder mig til den ligger sig.

Jeg vågnede tidligt i dag, meget tidligt, min højre hånd og underarm var underlig, den ville ikke det jeg gerne ville, altså armen, den sagde fra. Nu har jeg lavet øvelser og smurt den i voltaren, givet den varme, og for 5 minutter siden kom der ro i armen. Dejligt. Nu kan jeg komme videre med dagens gøren og laden.

Sådanne morgenstunde kan jeg få, de er underlige, men de kommer, der skal findes plads til disse stunder, en anden morgen kan det være maven der er uenig med mig, eller ryggen der spiller mig et puds. Det er en af årsagerne til jeg møder til direktørtid J

Jeg ved godt det er onsdag, og det er normalt min fridag. Men fredag er der jo Grundlovsdag, vi har normalt ikke lukket på Grundlovsdag, men jeg har en aftale denne dag, derfor har jeg allerede i marts aftalt at jeg arbejder i dag. Har derefter planlagt mine onsdage er fredede frem til min ferie. Hjælp mig lige til at minde mig om det, hvis jeg nu pludselig finder på noget andet om 3 – 4 uger. J Jeg har det bedst, yder mest, når denne dag i midten er en fridag. Onsdag er og bliver noget helt specielt for mig. Fremover er det heldigvis kun mig, og mine beslutninger, der kan rokke ved den. J Her i foråret har jeg mærket, hvor vigtigt det er, at jeg står fast, jeg kan godt fornemme, at mit ønske om en fridag på fredag, ikke er optimalt, jeg ved min eftermiddag i dag og i morgen bliver i slow, slow i forhold til det der for mig er normal, ved godt det er slow for mange, men skidt pyt, andre er jo ikke mig J

Uha, nu er det da skåret ud. Onsdag er noget specielt for mig.

 

 

 

4 Comments

 • Catarina 3. juni 2015 at 15:41

  Ja sikke en smuk morgen det var i dag og som du sger, så var vinden, igen piv koldt og det minder efterhånden mer om efterår end om sommer 😉
  Jeg skal nok minde dig om det 😀
  Hvor træls med sådan en arm og jeg håber virkelig at du har fået lidt “fred” for den her resten af arbejdsdagen.

  Reply
  • abildjyden 3. juni 2015 at 22:23

   Tak kære Cat, dejligt du vi huske mig på det 🙂 – Jeg fik fred i armen kort før jeg cyklede hjemmefra, det var dejligt. Hvorfor det sker er jeg stoppet med at filosofere over, det kan kun gøre rundtosset (hihi)
   Jeg så en meget flot sol her kort før den smut ned bag blokkene, det var med stor nydelse, og kan se vimplen ikke er lodret (90 grader) konstant, kun få gange, den er en blanding mellem 30 og 60 grader 🙂

   Reply
 • Miri 4. juni 2015 at 06:50

  Sikke en smuk begyndelse på en ny dag 🙂

  Reply
  • abildjyden 4. juni 2015 at 07:09

   Mange tak Miri. Og dagen blev præcis sådan hele dagen, trods en del krumspring 🙂

   Reply

Skriv et svar