Ugen der gik

Sol og lune temperature betyder så meget. Jorden er ikke så “brun – sort” længere, der kommer al muligt spændende op, skaber nye farver, mere liv. Nu vågner bjørnen (undertegnede) fra sit vinterhi, det begynder som tidligere nævnt når vi møder forårsjævndøgn.

Der er lige gået et par dage, hvor den vågne tid pludselig var opbrugt, den kvote jeg måtte lades op. Efter min lidt for lange sygdom her i februar og marts, startede jeg blidt op for mig, Jeg fik lov at møde fra kl. 8.00 – 12.00 og ikke fra 9.30 – 14.00. Jeg har det bedst med at møde fra 8.00 til 12.00, men mine arbejdsopgaver passer bedst med 9.30 – 14.00, og da jeg gik tilbage til “normal” arbejdstid, mærkede jeg hvordan min kvote af energi er opbrugt, når jeg får fri, det er på en helt anden måde end når jeg møder kl. 8.00 – 12.00. Nu er der så 14 dage til påskeferien, det glæder jeg mig meget til.

I den forgangne uge er der sket meget.

Torsdag gik jeg tilbage til “normaltid”. Efter arbejdstid havde jeg en aftale med yngstedatteren og børnebørnene. Havde fundet en overgangsjakke til 2017, jeg gerne vil give Frida til hendes 1 års fødselsdag. Det er først den 30. april, der var nemlig 20% rabat. Det blev godtaget og samtidig blev jeg spurgt om vi kunne finde 1 jakke til Otto,  og det gjorde jeg, så sparede vi portoen. På den måde passede budgettet til overgangsjakke bedre. Torsdag landede indkøbene, de skulle jo prøves, de skal jo kunne passe frem til vinterjakkerne skal frem/købes om forhåbentlig meget lang tid, mindst ½ år. Vi hyggede med aftensmad, og jeg blev der til de begge var kommet i nattøj. 

Fredag blev jeg hentet fra job. Yngstedatteren havde brug for lidt hjælp. Der skulle hentet en reol der var blevet købt på nettet, det var til Fridas værelse, derudover skulle der købes Autostol, den model der var blevet købt faldt ikke lige i yngstedatterens smag, Otto´s passede hende meget bedre, den model er så først fra 15 kg, dvs. vi skulle finde en der var fra 9. mdr. (Frida er jo 10 ½ mdr. øh 11 mdr. på torsdag). Jeg fik yngstedatteren til at bruge lidt flere penge end først besluttet. Den stol hun kunne lide var gammel model sat godt ned, og der var 20% på den nye model. Autostolen var 3 delt, dvs. den passer til børn fra 9 mdr. til 11 år (135 cm) og 14 år (150 cm) hvis de nu skal til Tyskland. Jeg lavede beregninger, hvilket jeg altid gør når jeg skal handle, det er en last jeg har fra min far. Vi fik betalt, herefter gik turen om at hente Frida, barnevogn etc. Jeg hjalp med at pakke bilen, så det hele kunne være der, herefter sendte jeg dem afsted, og jeg gik hjem.

Fredag aften skulle jeg være chauffør, yngstedatteren og en ungdomsveninde trængte til lidt hygge sammen og muligheden for at “drikke”. Kl. 3.50 ringede telefonen, og jeg hentede 2 “piger” nede i byen, minderne bankede på, begge havde dog ikke høje sko i hånden, grundet trætte fødder, og ja, det var nu noget tidligere end dengang for godt 10 år siden, men berusede var de.

Jeg lånte bilen frem til yngstedatteren skulle møde på arbejde lørdag kl. 14.45, Otto havde holdt mor i hånden hele formiddagen, da hun var godt ramt med tømmermænd. Hun fik dog lov til at sove, for han havde bøger og iPad med, så han følte sig underholdt.

I nat kl. 2.00 flyttede uret sig til 3.00, jeg har aldrig været god til selve den nat, og den efterfølgende morgen, lyset etc. allerede i aften er jeg tilbage, trods jeg har sovet mine normale timer, altså en time for meget i forhold til sengetid.

Nu krydser jeg fingre for de følgende uger vil fungere med “normal” arbejdstid, at jeg ikke bliver så smadret, som torsdag, fredag.

 

6 Comments

 • Mette 26. marts 2017 at 14:11

  Lækre jakker og dejligt du er på toppen igen:) Vi nyder også det dejlige vejr.

  Reply
  • Abildjyden 27. marts 2017 at 07:34

   Det er dejligt helbredet er på vej i den rigtige retning.
   Jeg er så vild med disse dejlige jakker, og farverne.

   Reply
 • Lene 26. marts 2017 at 15:58

  Dejlige ord og billeder om ugen, der gik. Håber dit energiniveau finder tilbage til normal gænge 🙂

  Reply
  • Abildjyden 27. marts 2017 at 07:36

   Tusind tak kære Lene.
   Jeg arbejder på det, altså med energiniveauet, jeg blev virkelig brændt ud denne vinter. Pyt har været flittig brugt. Lidt for flittig.

   Reply
 • Catarina 26. marts 2017 at 19:27

  Jeg kan godt forstå at du best kan lide 8_12, det ville jeg også aller helt, da jeg jo alligevel er oppe og jeg på en eller anden måde har mere energi før middag, end efter middag.
  Dejligt at du og yngste sådan kan hjælpe hinanden, med både det ene og andet. Og hvor er det bare noge enormt lækre og tjekkede jakker de to guldklumper har fået. Dem skal de nok blive glade for her i overgangsfasen.
  Puha, det var noget at en chauffør tjans du der havde, det er ikke hverdag man, nu hvor de unge er blevet voksne og flyttet hjemmefra, at det sker 😀
  Ha’ en vidunderlig lys søndag aften.

  Reply
  • Abildjyden 27. marts 2017 at 07:47

   Weekenden, især søndagen med al det dejlige lys var en gave til energiniveauet.
   Jeg har prøvet at ændre mit indre ur, så det passer til arbejdspladsens behov, det kan jeg ikke, så de har en medarbejder der er flad omkring frokost, de ved det. Har fortalt det til dem gennem flere år. Min kronisk udbrændthed melder behov for genopladning/restitution omkring kl. 12.30 – 13.00, desværre.
   Jeg er så vild med farverne, samtidig har de en vandtæthed, der passer godt til de små byger, vi også kan få, det tiltalte mig meget, for der er stunder hvor regntøjet ikke kan nå at komme på får bygen er ovre.
   Det var sjovt at genopleve. Yngstedatteren sparede penge på taxa, og jeg fik lånt bil. Dog må jeg indrømme, det at skulle op der kl. 3.50 var lige tidligt nok, men nu er jeg forberedt, skal have Frida til overnatning 2 gange i april, og hun sover ikke igennem endnu, altså stabilt.

   Reply

Skriv et svar