Der har været en diskussion i dag jeg ikke kan forstå. Det drejer sig om 24 års reglen.

Danmark er medlem af EU, og mange af reglerne for EU, skal vi danskere selvfølgelig overholde. Der er vores forbehold, dem kan vi selvfølgelig henvise til, her i denne situation kan vi ikke henvise til dem, da skal vil efterleve EU reglerne. Vi er med i et samarbejde, der går ind for globalisering, der acceptere forskelligheden. Dvs. mange af de unge mennesker der bor i Sverige godt kan bo i Danmark, ikke behøvede at flygte, fordi Danmark er så fremmedfjendsk.

Jeg har været mod samarbejdet EU, det er mange år siden, det var dengang det hed EF, nu er det en helt anden sag, vi skal ikke meldes ud af dette samarbejde, at jeg ønsker det skruet sammen på en lidt anden måde, ja det vil jeg da indrømme, dog er jeg fuldstændig enig i, at et ungt menneske, der forelsker sig, evt. i forbindelse med et studie ophold, eller anden form i et EU land, vedkommende skal da kunne have lov til at have manden eller kvinden med hjem til Danmark, det kan da ikke passe at kærlighed ikke er legalt mellem 2 mennesker af forskellig nationalitet, når de er under 24 år. Det er da okay at 2 danskere forelsker sig, gifter sig og etablere sig i Danmark.

Undskyld jeg forstår ingenting…..

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.