Undrende – hvorfor

Fredag var det jo som bekendt Haloween. Jeg har ingen børn hjemme mere, og barnebarnet bliver ½ år i dag, derfor har jeg ikke været med på ræset.

 

Da jeg kom hjem fra en kort men travl dag, kl. var 13.30 ca., ringede det på min dør, 5 “unger” alderen 5 – 7 år, de sagde i kor slik eller ballade. Jeg stod bare der, med åben mund, undrede mig. Anede ikke hvad disse børn ville, og så friske som de var, jamen det er jo Haloween. Det røg ud af mig, jamen det er da først i aften, i er ikke udklædte, og hvor er de voksne henne, og ja, jeres græskar lygter.

 

Jeg blev en smule forarvet. Hvor var forældrene henne i dette projekt. Når mine børn, da de var små, så var jeg der hele vejen.

 

Dog har jeg altid haft det svært med at nogle ringer på døren og tiger. Jeg ved godt der er dage hvor det er reklameret med der bliver samlet ind til Kræftens Bekæmpelse etc., så er det okay for mig, men til fastelavn, og nu her til Haloween, så mener jeg forældrene skal være med, de kan så forklare børnene, hvorfor de ikke har fået noget. Det er jo både svært at forstå for børnene, men mange gange for den ældre generation. Min mor kender overhovedet ikke til Haloween, andet det er noget der bliver holdt i USA.

 

Jeg er selvfølgelig ked af det overfor disse børn, min reaktion forstår de jo ikke, derfor er jeg fortørnet over der ikke var en voksen med. Det er første gang nogen sinde, der er nogen der har ringet på min dør og sagt sådan, her til Haloween, men til Fastelavn er der mange, og her er de klædt ud. Jeg plejer at bage fastelavnsboller, så jeg har noget at dele ud af. Jeg vil nemlig ikke give penge.

No Comments

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.