Lige nu

.facebook_723227921

14:30 – Ankomst Billund
Istanbul Aalbo – Turkish Airlines – TK1347

– sidder yngste i TK1347 på vej mod Danmark. Lidt en omvej,men super billigt. Først meget tidligt i morges gik turen fra Bukarest til Istanbul Aalbo, afgang var dansk tid kl. 5.10. Jeg er sikker på hun er smadret når hun når aften.

Det er svigermor der henter og bringer. Tusind tak. Så dejligt. Yngste tager jo hjem til en lejlighed med hendes egne ting, hun bor jo sammen med kæresten. Hun har 2 boliger, både i Bukarest og her i DK.

Hun er hjemme på en uges ferie. Næste gang bliver vinterferien, altså deres vinterferie, fra ? jan – 17. feb. 2014. Det bliver dagen efter endt eksamen.

Julen har hun planlagt at arbejde som frivillig og det sammen med kæresten, og det i Bukarest. Plus tage et par dage i bjergene, til et af skisportsstederne. Bare for at prøve det med ski, hun har aldrig prøvet det, og nu er chancen der.

Yngste kommer forbi her og siger hej her til aften. Glæder mig. Hun mangler en dyne, og jeg har heldigvis en.

Hvad vi ellers skal sammen, når kæresten er på job, eller sammen med kæresten, det skal jeg nok fortælle, alt er ikke planlagt. Jeg har jo jobbet der skal passes. Hun har veninder der skal besøges, kæresten og hans familie skal også have noget kvalitetstid, de har jo ikke besøgt hende. Hendes søskene og  far vil jo også gerne hilse på.

Update : Glemte lige at fortælle det var et rutefly fra Istanbul til Jylland/DK. Så yngste var lige et smut i Aalborg, før det så gik til Billund. Det var ikke oplyst, så nogle var stået af og måtte findes, før turen gik videre. Heldigvis lykkedes det. Yngste undrede sig også over rejsetiden, altså så stor forskel til Danmark og til Bukarest/Rumænien.

4 Comments

 • Madame 13. november 2013 at 18:14

  Hvor er det dejligt, at du får din datter hjem på ferie! Jeg håber, i får en masse skønne oplevelser sammen.

  Reply
  • abildjyden 13. november 2013 at 18:54

   Tusind tak. Det er så dejligt 🙂

   Reply
 • Catarina 13. november 2013 at 18:40

  Aii hvor dejligt at hun lige kommer et smut hjem nu og også sidst på året. Det bliver da bare så dejligt at have hende hjemme og kæresten glæder sig sikker helt vildt. 🙂

  Ny jeres tid sammen og hils. 🙂

  Reply
  • abildjyden 13. november 2013 at 19:06

   Tusind tak.
   Yngste er hos svigermor til gammeldags grydestegt kylling. Og får så lov til at låne hendes bil. Kæresten er med garanti jublende glad 🙂

   Reply

Jeg vil nyde din kommentar, tusind tak. Jeg svarer også på kommentarer til gamle indlæg. Din kommentar vil skabe liv og glæde.