Ups et distribueret bruteforceangreb

Og hvad er så det, hm. det var et såkaldt dictionary angreb, der kunne nedlægge min server. Jeg kan se der er forsøgt med ca 12.000 ondsindede login. 

Så er det godt jeg ikke selv sidder med alt dette, og har mit domæne hos et godt Internet firma, der servicere alle, både private og erhvervskunder på bedste vis.

Jeg må bede om hjælp nu, hos nogle “nørder” – For pt. kan jeg kun skrive indlæg fra min pc, jeg ved godt hvorfor, men jeg må kunne åbne for mobil og tablet, og for det sted jeg befinder mig. Jeg er ikke nok “nørd” til at finde ud af det. Må trække i et par livliner.

Vender frygtelig tilbage 🙂

6 Comments

 • Mette 31. januar 2016 at 12:03

  Jamen så træls for dig. Glæder mig til du er tilbage:)

  Reply
  • Abildjyden 31. januar 2016 at 12:32

   Jeg arbejder på det, mangler bare at kunne skrive et indlæg når jeg er hjemmefra ?

   Reply
 • Catarina 31. januar 2016 at 17:52

  Puha det var da vildt træls. Godt du ved hvor du kan få hjælp 😀

  Reply
  • Abildjyden 1. februar 2016 at 08:37

   Nu er det på plads igen. Og hvor har jeg savnet bloggen, ville bare ikke ligge kommentar så længe det stod på. Altså linke til min blog etc. Det er med at beskytte mest muligt 🙂

   Reply
 • Pigen fra landet 1. februar 2016 at 18:16

  Sikke da noget. Godt der er i orden igen (eller næsten)

  Reply
  • Abildjyden 1. februar 2016 at 21:19

   Det er næsten i orden. Jeg mangler bare at hitte ud af hvordan det der vpn fungere, det var noget med jeg skal have en “nørd” ved siden af mig til at hjælpe mig, det var sådan support fra bredbånd og mobil rådførte mig, og de ville ikke kunne hjælpe.
   Måske er der andre der har en bedre ide 😉

   Reply

Skriv et svar